DealExtreme - zakupy
Bo oni zawsze wysylaja standardowe meile zanim ktos napisze cos od siebie. W pomocy masz wyszczegolnione konkretne przypadki. Ostatnio jak pisalem im zeby anulowali zamowienie bo za dlugo czekam juz to dostalem tylko jakies info ze OK i zwroca pieniadze. Cos dlugo im to zajelo bo dopiero po tygodniu zwrocili kase, kiedys robili to szybciej.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Witam, nawiążę do starego postu, ale....Pikom pisze:Sorki, ale nie tłumacząc tego w jakimś automatycznym translatorze tylko wyjaśniając sens "Expedited Order Received - in stock" oznacza po prostu, że przyjęli zamówienie a towar jest w magazynie.freebike pisze:To znaczy że Przyspieszone Zamówienie odebrane - od rękiszocha1991 pisze:No chyba tak, zaczyna opadać świąteczne napięcie. Już mam przestrogę, że prezenty na święta robię w październiku:P
[ Dodano: 16 Styczeń 2010, 08:45 ]
Witam. Wczoraj zrobiłem zamówienie i przez przypadek kliknąłem 2 metodę płatności paypalem, czyli Standard. (zwykle wybieram 1 metodę). Teraz mam status "Expedited Order Received - in stock". Czy wszystko jest ok? Wszystko pójdzie tak jak zawsze, pomimo, że pomyliłem metody płatności?
[...]
To odpowiedź automatyczna, więc zakładając, że automat nie pomylił się i nie było w tym samym czasie wielu zamówień tego towaru które mogły wyczerpać zapasy magazynowe, Twoje zamówienie zostanie dość szybko zapakowane i wysłane.
mam owy status od kilku dni (zamówienie złożone 26.09.2010), w szczegółowej liście zamówionych towarów przy każdym produkcie już jest "Ready", czekać nadal cierpliwie, czy działać?
Pozdrawiam
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
jejku, aleście w gorącej wodzie kąpani....nie czytaliście całego wątku? Ja to się cieszę jak wyślą coś w czasie 2tyg. od zamówienia. TO CHINY! I tak bywają szybsi od co poniektórych rodzimych sprzedawców.
I CZYTAĆ forum, może łatwiej będzie zrozumieć co i dlaczego, ot choćby np:
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=4591
I CZYTAĆ forum, może łatwiej będzie zrozumieć co i dlaczego, ot choćby np:
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=4591
sokol06, oto odpowiedź
Note: to prevent delays in sending orders, it is our standard practice to partially ship orders with what we immediately have at no additional cost for you. When this happens you may see order status changing from "shipped" back to "ordering" as we work on the remaining items.
Czy w ostatnim czasie ktokolwiek, kto składał zamówienie w okresie 24-30 września doczekał się chociażby zmiany statusu ? U mnie nadal wisi "waiting for suppliers". Zamówienie dotyczy 2 przedmiotów, z których jeden bynajmniej ma status dostępności na magazynie. Wewnątrz zamówienia nadal mam puste pola przy obu pozycjach. Zastanawiam się nad wycofaniem zamówienia, bo chyba nigdy do mnie nie trafi...
Pyra - jak już pisałem, w okresie 24-30 nie mieli żadnych świąt. Pierwszy etap trwa 1-3 dni, czyli powinien się zmienić już status zamówienia. Dziwnym trafem z innej firmy zamówiłem 1 października, a 5tego już wyfrunęło, mimo świąt. Gdyby to było zamówienie dla mnie, to zostawiłbym specjalnie, aby za miesiąc móc przekonać się kto miał rację. Niestety, zamawiałem dla kogoś, więc to nie takie proste