Lightake.com czy ktoś kupował w tym sklepie?

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
bonio2

Lightake.com czy ktoś kupował w tym sklepie?

Post autor: bonio2 »

Witam,

Kupiłem w lightake.com trzy razy, ale jeszcze żadnej paczuszki z tego sklepu nie otrzymałem. Potwierdzenia o wysyłce przedmiotów oczywiście otrzymałem na maila i tak na paczuszki czekam już od sierpnia. I nic. Z DXa dostałem ostatnio przesyłkę po dwóch tygodniach.
Proszę Was drodzy koledzy o podzielenie się wrażeniami n/t zakupów w tym sklepie i terminów dostawy zakupionych przedmiotów.

Pozdrawiam
Tomek
darks86

Post autor: darks86 »

Poszperałem w sieci i widzę, że sklep funkcjonuje. Wysyłki potrafią do niektórych krajów docierać w czasie 5-7 dni. Trafiłem też na blogi opisujące PS3 breakery właśnie z lightake.com. Sprawdź jaki status ma wysyłka, może towar jaki zamawiałeś stał się już nieobecny w ofercie bądź dostawca dalej nie sprowadził partii.
bonio2

Na wszystkich zamówieniach mam status: "Package Shipped (via Registered Air Mail) NOTRACKNUMBER," Towary, które kupiłem są dostępne "In Stock
Typically shipped within 3 to 7 calendar days from ordering"
Zastanawia mnie jeszcze czy polskie znaki w moim nazwisku nie spowodowały zamieszania... W stronie sklepu miejscu "ą" znajduje się .
Awatar użytkownika
adam1271

Post autor: adam1271 »

Kupowałem u nich aku. 10440 + przejściówka z 220V na USB. Paczuszka doszła po ok. 14 dniach. Oczywiście była bez trakingu - mała wartość. Miałem taki status:
Fulfilled (via Registered Air Mail) NOTRACKNUMBER,
darks86

Post autor: darks86 »

bonio2 - wygląda jakby paczka zginęła gdzieś na trasie...
bonio2

Otworzyłem spór na najstarszą transakcję i zakupiłem dzisiaj jeszcze raz to samo poprawiając chińskie znaczki w moim nazwisku. Zobaczymy co teraz będzie, ale jeszcze będę czekał na przesyłkę, bo już raz mi się zdarzyło, że diody z Dereelight dotarły do mnie chyba po ok. dwóch miesiącach.
Dziękuję Wam za pomoc.

[ Dodano: 12 Październik 2010, 07:59 ]
Otrzymałem paczuszkę, z opóźnieniem (wysłana 25 sierpnia, dotarła 7 października). Jest dobrze ;)
Pozdrawiam
Tomek
ODPOWIEDZ