Witajcie, pytanie odnośnie zmiany diod w taniej czołówce

co i jak zrobiłem...
Awatar użytkownika
Ragrastin

Post autor: Ragrastin »

Ja na Ciebie nie krzyczę tylko po zarejestrowaniu się na forum o tematyce dla siebie nie znanej zaczyna się najpierw od poznania podstawowych informacji a dopiero gdy ma się jakiekolwiek podstawy zadaje się pytania.
Co do tematu
Energizer z tego co pamiętam ma już w sobie dość dobrej jakości diody wymiana nawet na najlepsze nie da zauważalnej różnicy!
Poszukaj dobrze po allegro, zapoluj mi udało się dorwać kiedyś dobre 2 czołówki (niestety diody miały już gorsze chociaż nie był to Luxeon) za 50zł
PS: Czyżby "****" to było magiczne forum myapple? gdzie dziennie rejestruje się 50 osób i zalewa forum beznadziejnymi pytaniami?
Ostatnio zmieniony piątek 01 paź 2010, 10:54 przez Ragrastin, łącznie zmieniany 1 raz.
mwitek

Post autor: mwitek »

Tzn,
mówisz o dobrych czołówkach jako materiał do przeróbek, czy dobrych już samych w sobie po prostu do używania?
Awatar użytkownika
Ragrastin

Samych w sobie do używania!
Zresztą mam chyba gdzieś jeszcze ich części to mogę Ci z nich coś złożyć za grosze...
Jedna jest cała tylko bez przełącznika...
Moc mają "na oko" zbliżoną do 100lm zasilane są z 3xAAA a dioda to chyba XP-E umiarkowanie chłodnego binu choć głowy nie dam.
Zresztą widziałem je gdzieś na dealextreme... <szukam> "Oops! The page is temporarily unavailable." poszukano...
Ostatnio zmieniony piątek 01 paź 2010, 11:02 przez Ragrastin, łącznie zmieniany 1 raz.
mwitek

Post autor: mwitek »

Jeśli tak, to ja chętnie, napisz mi może na priv co i jakie grosze ... :D

********** to forum o tematyce wspinaczkowej, środowisko które stara się być raczej zamknięte i dlatego takie reakcje
Awatar użytkownika
Ragrastin

PW poszło, ha czyli to po prostu ma związek z panującą jesienią i dużej ilości młodzieży się po prostu "nudzi"
ODPOWIEDZ