Sample
Panowie wyluzujcie troche!! Ilez mozna!! ile tych sampli wam jeszcze potrzeba?!! Naprawde prosze was uspokojcie sie!!
Co zaduzo to nie zdrowo.
Dobra teraz moja kolej na sample
Zaczynam teroryzowac Maxima zeby mi przyslal procki na driverki i ładowarki
Vishaya na diody IR mosfety i diody biale
i innych producentow co maja niech przysylaja
(joke zeby nikt nie bral cos zabardzo na powaznie)
Co zaduzo to nie zdrowo.
Dobra teraz moja kolej na sample
Zaczynam teroryzowac Maxima zeby mi przyslal procki na driverki i ładowarki
Vishaya na diody IR mosfety i diody biale
i innych producentow co maja niech przysylaja
(joke zeby nikt nie bral cos zabardzo na powaznie)
-
W końcu my im robimy reklamę, będzie nam potrzebne więcej to kupimy, vishay to duża światowa firma więc może sobie na takie coś pozwolić a pozatym reklama dźwignią handlu. Można tam dostać za darmo to czego u nas nie można kupić bo nie ma a jak jest to kosztuje majątek. Dbają o klienta, każdy produkt zapakowany w folie i przyklejony do teczki a w środku papierowa dokumentacja, 1 teczka to 1 produkt by nic się niepomyliło - to jest firma
[ Dodano: Sob Mar 08, 2008 12:48 am ]
SZOPEN1988, przykleić lub przylutować, o lutowaniu była mowa zdaje się że w problemach a jajk sie obawiasz to klej Zalmann i gotowe na zimno (tam są kontakty od spodu więc trzeba je zerwać znaczy skasować połęczenie +,-,slug w kanaliku przez delikatne rozwiercenie)
[ Dodano: Sob Mar 08, 2008 12:48 am ]
SZOPEN1988, przykleić lub przylutować, o lutowaniu była mowa zdaje się że w problemach a jajk sie obawiasz to klej Zalmann i gotowe na zimno (tam są kontakty od spodu więc trzeba je zerwać znaczy skasować połęczenie +,-,slug w kanaliku przez delikatne rozwiercenie)
- Calineczka
- Kontakt:
-
Wiecie może czy dostane gdzieś jako sample kondensatorki tantalowe 47 uF/10V do lambdy.
Znalazłem jeszcze http://www.khatod.com/request_samples.htm jest tam optyka do led ale jak obejść to
Shipment Customer Information
Name of your Carrier (*):__
Account Number (*): ____
Type of Service (*): _____
Znalazłem jeszcze http://www.khatod.com/request_samples.htm jest tam optyka do led ale jak obejść to
Shipment Customer Information
Name of your Carrier (*):__
Account Number (*): ____
Type of Service (*): _____
Ostatnio zmieniony sobota 08 mar 2008, 13:18 przez SZOPEN1988, łącznie zmieniany 1 raz.
- Calineczka
- Kontakt:
-
- Calineczka
- Kontakt:
- piXelRider
Też znowu próbuję - narazie nawet potwierdzenia nie dostałem na maila [2-3 tygodnie temu zamawiane] - jeżeli odrzucają, to mogliby choć maila napisać, że "nie!"...lennin pisze:Ja to mam pecha chyba. Dwa razy zamawiałem sample od CREE i nic. Wczoraj trzeci raz zobaczymy
Kumple pracują w sortowni InPost i mówili, że widzieli żółtą kopertę do mnie... biorąc pod uwagę czas jaki od tamtej rozmowy minął, zaczynam wierzyć w ich "za 3 tygodnie dostaniesz pewnie"
Czekam na LEDy z Vishaya, układy z Analog Devices, układy z Lineara.
Nieciekawa sprawa z national.com - nawet jak przy zamawianiu sampli jest "free shipping", to przy potwierdzeniu nabijają ponad 10$ [raz 30$!] za handling & shipping