Sample

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
night_82

Post autor: night_82 »

SZOPEN1988, Cree pisze na pudełku 'W' warm - ciepła lub 'E" cool - zimna, albo ja podłącz i zobacz, jeśli daje światło takie jak żarówka przy niższym napieciu to ciepła a jak białe to zimna, proste :lol:
Awatar użytkownika
pawelsz

Post autor: pawelsz »

teraz wysyłają ino po jednej... :(
w pudełku była karta z oznaczeniem co dostałeś- mi wpadło Q4 bin WC
ps
ciepłe to są w sumie dopiero R2 ;P
Awatar użytkownika
night_82

Dziś wieczór znów zapukał do mnie kurier UPS z samplami od vishay (SI2312BDS, SUM110N04, SI1012X, SI2302DS), jak poprzednio 2 tyg i czekam jeszcze na diody IR oraz white. Chyba vishay przez nas zbankrutuje przez te nasze ciągłe zamawianie sampli :grin:
Hoffer007

Post autor: Hoffer007 »

Panowie wyluzujcie troche!! Ilez mozna!! ile tych sampli wam jeszcze potrzeba?!! Naprawde prosze was uspokojcie sie!!
Co zaduzo to nie zdrowo.

Dobra teraz moja kolej na sample :D
Zaczynam teroryzowac Maxima zeby mi przyslal procki na driverki i ładowarki
Vishaya na diody IR mosfety i diody biale :D

i innych producentow co maja niech przysylaja :D

(joke zeby nikt nie bral cos zabardzo na powaznie)
SZOPEN1988

Post autor: SZOPEN1988 »

Dobra sprawdziłem dostałem zimną :) czekam na drugą bo zamówiłem na adres mojej dziewczyny :) jak do tego radiator dać ?
Awatar użytkownika
night_82

W końcu my im robimy reklamę, będzie nam potrzebne więcej to kupimy, vishay to duża światowa firma więc może sobie na takie coś pozwolić a pozatym reklama dźwignią handlu. Można tam dostać za darmo to czego u nas nie można kupić bo nie ma a jak jest to kosztuje majątek. Dbają o klienta, każdy produkt zapakowany w folie i przyklejony do teczki a w środku papierowa dokumentacja, 1 teczka to 1 produkt by nic się niepomyliło - to jest firma

[ Dodano: Sob Mar 08, 2008 12:48 am ]
SZOPEN1988, przykleić lub przylutować, o lutowaniu była mowa zdaje się że w problemach a jajk sie obawiasz to klej Zalmann i gotowe na zimno (tam są kontakty od spodu więc trzeba je zerwać znaczy skasować połęczenie +,-,slug w kanaliku przez delikatne rozwiercenie)
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

Ja to mam pecha chyba. Dwa razy zamawiałem sample od CREE i nic. Wczoraj trzeci raz zobaczymy :neutral:
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Hoffer007

lennin nie jestes sam :D
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

lennin pisze:Ja to mam pecha chyba. Dwa razy zamawiałem sample od CREE i nic. Wczoraj trzeci raz zobaczymy :neutral:
Ja tez, niestety.Ostanio jak zamowilem dostalem jedną XR-C WC.Chlip .
SZOPEN1988

Wiecie może czy dostane gdzieś jako sample kondensatorki tantalowe 47 uF/10V do lambdy.

Znalazłem jeszcze http://www.khatod.com/request_samples.htm jest tam optyka do led ale jak obejść to

Shipment Customer Information
Name of your Carrier (*):__
Account Number (*): ____
Type of Service (*): _____
Ostatnio zmieniony sobota 08 mar 2008, 13:18 przez SZOPEN1988, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

JA nie wiem ale specjalnie nie szukalem.Mysle ze to juz mozna kupic w sklepie Szopen, bez przesady, hehe. MAxima trudno u nas dostac ale kondensatory sa nawet w Polsce do kupienia :mrgreen:
SZOPEN1988

Calineczka, a To drugie jak to obejść ?
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

co jak obejść bo nie zrozumiałem?
Awatar użytkownika
piXelRider

Post autor: piXelRider »

lennin pisze:Ja to mam pecha chyba. Dwa razy zamawiałem sample od CREE i nic. Wczoraj trzeci raz zobaczymy :neutral:
Też znowu próbuję - narazie nawet potwierdzenia nie dostałem na maila [2-3 tygodnie temu zamawiane] - jeżeli odrzucają, to mogliby choć maila napisać, że "nie!"...

Kumple pracują w sortowni InPost i mówili, że widzieli żółtą kopertę do mnie... biorąc pod uwagę czas jaki od tamtej rozmowy minął, zaczynam wierzyć w ich "za 3 tygodnie dostaniesz pewnie" :]

Czekam na LEDy z Vishaya, układy z Analog Devices, układy z Lineara.

:!: Nieciekawa sprawa z national.com - nawet jak przy zamawianiu sampli jest "free shipping", to przy potwierdzeniu nabijają ponad 10$ [raz 30$!] za handling & shipping :/
Hoffer007

SZOPEN1988,

Bylo troche wczesniej o tym.

mozna wpisac "none"
ODPOWIEDZ