KAIDOMAIN

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
lennin

KAIDOMAIN

Post autor: lennin »

Nie wiem czy śledzicie troszke cuda jakie pojawiają sie na KAI ale ostatnio pojawiają sie tam całkiem fajne światrłka. Microfire Warrior, Microfire Terminator, Fenixy, JetBeamy. Do tego jeszcze szkiełka i wiele innych ciekawych propozycji. Coś mi sie zdaje że ktoś w końcu odkrył potencjał jaki za sobą niesie ta gałąź handlu.

Teraz moje pytanie. Jak to sie ma z orginalnością produktów? Ma ktoś jakieś doświadczenia?
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Aphi

Re: KAIDOMAIN

Post autor: Aphi »

lennin pisze:Nie wiem czy śledzicie troszke cuda jakie pojawiają sie na KAI
A i owszem, np ja śledzę.

Strasznie mi się spodobał ten JetBeam chętnie bym go kupił, ale się boje, że przy tej cenie nasze kochane państwo dowali mi jakieś cło :???:
Pozdrawiam
Aphi
Awatar użytkownika
lennin

:) Jak coś ja moge zzamówić ;) Zobaczymy ale po 10ym bo mam lekki debet po przygodach zdrowotnych dzieciaka. BTW jest sprzedawca na eBayu który wysyła światełka z opisem GIFT i cena 30$ amerykańskich. Dwa razy dostałem przesyłke bez problemu powyżej 50$. normalnie jest to do oclenia więc nie powinno być problemu. JetBeam eBay i też fajne cudo ze stajni tego samego producenta NiteCore Defender . Zobaczymy sam coś nowego ala EDC sobie szukam. Trzeba rozbudować kolekcje.
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

I slusznie, widze ze flashoholizm Cie opanowuje,hehe.
No ja po tym co widzialem w twoim Jetbeamie przestaje ufac tej marce.ladne, ale jesli elektronika taka nieciekawa...ehh...
Awatar użytkownika
Steff.k

Post autor: Steff.k »

Mnie zastanawia dlaczego w Kaidomain nie ma jakiejś normalnej wyszukiwarki, albo segregowania przynajmniej po cenach. A tak to trzeba wszystkie 13 stron z latarkami przeszukiwać żeby coś znaleźć. Strasznie mnie to wnerwia u nich:mad: :mad: :mad: .
Sawim

Post autor: Sawim »

Szczerze odradzam jakiekolwiek kontakty handlowe z Kaidomain. Moje zamowienie realizuja juz poltora miesiaca, komunikacji praktycznie brak, zreszta co tu duzo gadac - wystarczy poczytac dzial "Jeers" na CPF`ie. Z jakiejs tajemniczej przyczyny najczesciej mozna tam poczytac o Kaidomain ;)
Awatar użytkownika
pawelsz

Post autor: pawelsz »

ano racja Sawim- ich jedyny atut to to, że mają czasami rodzynki niedostępne na DX, ino ich dostępność jest deilikatnie mówiąc "słaba" a kontakt fatalny.Ale znam takich, którym się dobrze z nimi gada- ino to nie ja
Awatar użytkownika
Steff.k

Post autor: Steff.k »

Zamawiałem raz na DX i raz na Kai. Zamówienie robiłem tego samego dnia tu i tu. Z Kai przyszło o tydzień wcześniej niż z DX. Także jak na razie do Kai nie mam zastrzeżeń. Jedyne co mnie w nich irytuje to ich beznadziejna strona. Szukam właśnie latary na 18650 i mam dylemat czy w DX czy w Kai zamówić :].
Sawim

Post autor: Sawim »

pawelsz pisze:(...) Ale znam takich, którym się dobrze z nimi gada- ino to nie ja
I nie ja niestety ... A propos, Pawel, widze, ze niebawem wykupisz caly dzial latarkowy z DX ;)
Awatar użytkownika
lennin

Panowie dostałem odpowiedz z KAI. Pytanie było proste. Odnosiło sie reflektora czy jest SMO czy OP. Po tygodniu dostałem odpowiedz :neutral: Chińczycy czasu nie liczą :cool: Na plus że odpowiedzieli ale czas reakcji ponad 9 to przesada.
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ