Latarka z MC-E do $40
Jest taka możliwość, że ten Piritlight ma mniej lumenów niż MTE, bo z "opisu" tak wynika ?
Nie ma co za bardzo wierzyć tym opisom, szczególnie w przypadku 4-czipów
Ostatnio zmieniony poniedziałek 06 wrz 2010, 09:10 przez marcus, łącznie zmieniany 1 raz.
Właśnie się dowiedziałem, tego czego miałem się dowiedzieć w niedziele i mogę zamówić latarki już teraz.
Jak sprawdzić czy Piritlight SG-L9 jest dostępna na bestofferbuy ?
Jakie 18650 kupić ? UltraFire Protected 18650 3.7V 2400mAh ?
PS. dolar na paypalu skoczył (od mojej ostatniej wizyty) z 3,13 na 3,19
Jak sprawdzić czy Piritlight SG-L9 jest dostępna na bestofferbuy ?
Jakie 18650 kupić ? UltraFire Protected 18650 3.7V 2400mAh ?
PS. dolar na paypalu skoczył (od mojej ostatniej wizyty) z 3,13 na 3,19
Miałem te AKU i 1 padła szybko,druga jeszcze jest OK.
Kupiłem 5miesięcy temu http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20392 i jestem zadowolony.
Chodzą w światełku i e-papierosku
A teraz $ na PayPal-u po 3,14 (wg.konwertera walut)
Kupiłem 5miesięcy temu http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20392 i jestem zadowolony.
Chodzą w światełku i e-papierosku
A teraz $ na PayPal-u po 3,14 (wg.konwertera walut)
No to muszę dosłać PayPalowi jeszcze 7zł. Edit: dosłałem.
Jak sprawdzić na bestofferbuy.com czy jest dostępna Piritlight SG-L9
Jak sprawdzić na bestofferbuy.com czy jest dostępna Piritlight SG-L9
Dzięki!
Wysłałem im maila. Fajnie by było, jak by na niego odpowiedzieli. Nigdy nie korzystałem z tego sklepu i trochę by mi ulżyło, gdyby był z nimi kontakt.
Edit:
Odpowiedzieli bardzo szybko(!), ale tylko ile idzie przesyłka, a nie napisali nic, czy latarka jest dostępna.
Strasznie niemiło, że za "Hong Kong Post Registered Air Mail" trzeba dopłacać i to aż $4.70 !
Co robić ? Płacić za Registered Air Mail czy wybrać darmową wysyłkę ?
Wysłałem im maila. Fajnie by było, jak by na niego odpowiedzieli. Nigdy nie korzystałem z tego sklepu i trochę by mi ulżyło, gdyby był z nimi kontakt.
Edit:
Odpowiedzieli bardzo szybko(!), ale tylko ile idzie przesyłka, a nie napisali nic, czy latarka jest dostępna.
Strasznie niemiło, że za "Hong Kong Post Registered Air Mail" trzeba dopłacać i to aż $4.70 !
Co robić ? Płacić za Registered Air Mail czy wybrać darmową wysyłkę ?