Nie wiem czy śledzicie troszke cuda jakie pojawiają sie na KAI ale ostatnio pojawiają sie tam całkiem fajne światrłka. Microfire Warrior, Microfire Terminator, Fenixy, JetBeamy. Do tego jeszcze szkiełka i wiele innych ciekawych propozycji. Coś mi sie zdaje że ktoś w końcu odkrył potencjał jaki za sobą niesie ta gałąź handlu.
Teraz moje pytanie. Jak to sie ma z orginalnością produktów? Ma ktoś jakieś doświadczenia?
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁA
Jak coś ja moge zzamówić Zobaczymy ale po 10ym bo mam lekki debet po przygodach zdrowotnych dzieciaka. BTW jest sprzedawca na eBayu który wysyła światełka z opisem GIFT i cena 30$ amerykańskich. Dwa razy dostałem przesyłke bez problemu powyżej 50$. normalnie jest to do oclenia więc nie powinno być problemu. JetBeam eBay i też fajne cudo ze stajni tego samego producenta NiteCore Defender . Zobaczymy sam coś nowego ala EDC sobie szukam. Trzeba rozbudować kolekcje.
I slusznie, widze ze flashoholizm Cie opanowuje,hehe.
No ja po tym co widzialem w twoim Jetbeamie przestaje ufac tej marce.ladne, ale jesli elektronika taka nieciekawa...ehh...
Mnie zastanawia dlaczego w Kaidomain nie ma jakiejś normalnej wyszukiwarki, albo segregowania przynajmniej po cenach. A tak to trzeba wszystkie 13 stron z latarkami przeszukiwać żeby coś znaleźć. Strasznie mnie to wnerwia u nich:mad: .
Szczerze odradzam jakiekolwiek kontakty handlowe z Kaidomain. Moje zamowienie realizuja juz poltora miesiaca, komunikacji praktycznie brak, zreszta co tu duzo gadac - wystarczy poczytac dzial "Jeers" na CPF`ie. Z jakiejs tajemniczej przyczyny najczesciej mozna tam poczytac o Kaidomain
ano racja Sawim- ich jedyny atut to to, że mają czasami rodzynki niedostępne na DX, ino ich dostępność jest deilikatnie mówiąc "słaba" a kontakt fatalny.Ale znam takich, którym się dobrze z nimi gada- ino to nie ja
Zamawiałem raz na DX i raz na Kai. Zamówienie robiłem tego samego dnia tu i tu. Z Kai przyszło o tydzień wcześniej niż z DX. Także jak na razie do Kai nie mam zastrzeżeń. Jedyne co mnie w nich irytuje to ich beznadziejna strona. Szukam właśnie latary na 18650 i mam dylemat czy w DX czy w Kai zamówić .
Panowie dostałem odpowiedz z KAI. Pytanie było proste. Odnosiło sie reflektora czy jest SMO czy OP. Po tygodniu dostałem odpowiedz Chińczycy czasu nie liczą Na plus że odpowiedzieli ale czas reakcji ponad 9 to przesada.