TANK007 TK-703
Witam
Coś znowu na DX zmienili. Mój Tank007 TK-703 ma już reflektor gładki zamiast widocznego na zdjęciach powyżej i na DX OP.
Dodatkowo guzik włącznika teraz chowa się w "dupce" (można ją postawić jak świeczkę)
i są dwa otworki z boku dupki na smycz.
Czy użwanie akumulatorków w tej latareczce jest bezpieczne dla jej elektroniki,
jak to ocenicie po tych kilku miesiącach?
Może ktoś miał do czynienia z tymi "enlopopodobnymi" z DX EniTime
Pozdrawiam.
Coś znowu na DX zmienili. Mój Tank007 TK-703 ma już reflektor gładki zamiast widocznego na zdjęciach powyżej i na DX OP.
Dodatkowo guzik włącznika teraz chowa się w "dupce" (można ją postawić jak świeczkę)
i są dwa otworki z boku dupki na smycz.
Czy użwanie akumulatorków w tej latareczce jest bezpieczne dla jej elektroniki,
jak to ocenicie po tych kilku miesiącach?
Może ktoś miał do czynienia z tymi "enlopopodobnymi" z DX EniTime
Pozdrawiam.
- Załączniki
-
- tk-703ref1.jpg (221.81 KiB) Przejrzano 551 razy
-
- tk-703wlacz.jpg (129.56 KiB) Przejrzano 521 razy
Pozdrawiam
AdamM
AdamM
- piotrek966
Mam tego tanka około 2 tygodni i jadę na energeizerach 850 mAh, wszystko śmiga jak należy. Dodam ze ta lampka stała się moim nieodzownym towarzyszem, zawsze w kieszeni Nawet nie spodziewałem się ze tak często będzie mi się to małe cudo przydawać .
Poniżej porównanie wielkości z ogniwem 18650, gdyby ktoś zastanawiał się jeszcze nad wymiarami tego światełka:
Poniżej porównanie wielkości z ogniwem 18650, gdyby ktoś zastanawiał się jeszcze nad wymiarami tego światełka:
Właśnie dostałem swojego Tanka,czarnego.
Świeci bardzo mocno jak na swoje rozmiary, obudowa jest solidna, ma w komplecie dobrą smycz i przychodzi w ładnym pudełku nadającym się na prezent.
Niestety muszę ponarzekać:
-dioda ma odcień fioletowy oraz emiter nie jest w "centrum" soczewki przez co spill nierówno się rozkłada
-powłoka dosyć słaba, już mam kilkanaście braków mimo iż na nią uważałem
-malutka przerwa w moletowaniu na głowicy, taka ukośna gładka kreska.
Jednak mimo wszystko latarka jest fajna, a to są wady jednego egzemplarza.
Pozdrawiam
Świeci bardzo mocno jak na swoje rozmiary, obudowa jest solidna, ma w komplecie dobrą smycz i przychodzi w ładnym pudełku nadającym się na prezent.
Niestety muszę ponarzekać:
-dioda ma odcień fioletowy oraz emiter nie jest w "centrum" soczewki przez co spill nierówno się rozkłada
-powłoka dosyć słaba, już mam kilkanaście braków mimo iż na nią uważałem
-malutka przerwa w moletowaniu na głowicy, taka ukośna gładka kreska.
Jednak mimo wszystko latarka jest fajna, a to są wady jednego egzemplarza.
Pozdrawiam
701 masz na myśli rozumiem? Czytałem wnikliwie recenzje obydwu modeli, dłuższe świecenie kosztem niewiele gorszej mocy to dla mnie spora zaleta (ile dłużej poświeci?), tyle że chyba gorszy przełącznik? A z doświadczenia wiem, że to element, który często się sypie w tanich latarkach...
No i jeszcze jedno-widzę są podzielone opinie, czy te lampki znoszą zasilanie akumulatorkami. Nowsza teoretycznie lepiej powinna sobie z tym radzić, a u mnie to będzie podstawowe zasilanie-zapewne Pentagramami Eternity.
No i jeszcze jedno-widzę są podzielone opinie, czy te lampki znoszą zasilanie akumulatorkami. Nowsza teoretycznie lepiej powinna sobie z tym radzić, a u mnie to będzie podstawowe zasilanie-zapewne Pentagramami Eternity.