Mam do was gorąca prośbę, mój znajomy po zabawie moim rc-g2 postanowił kupić sobie świecidełko
Po krótkiej dyskusji udało mi się określić jego wymagania:
-"moc" rcg2 na bateriach 1,5v mu wystarcza, nie musi być mocniejsza aczkolwiek może;)
-koniecznie zoomowalna
-ma to być sprzęt najwyższej jakości
-sposób zasilania dowolny, mogą być liiony
-cena: zasadniczo bez znaczenia (pod uwagę brał streamlight'a jakiegoś;p)
-wielkość- trochę większa niż small sun zy-c37 by mu odpowiadała- taka a'la policyjna, co by ładnie chwycić i trochę poświeciła.
-tryby mile widziane(jakiś high, low mid czy coś)
Z góry dziękuję za propozycję;) Ja osobiście mu led lensera p7 poleciłem, bo tylko tym się bawiłem.
Pomoc w dobraniu latarki dla znajomego
To zoomowanie gryzie sie z produktem najwyzszej jakosci. Jesli chce miec zooma i wysoka jakosc to tylko pozostaje mu tylko LED Lenser.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
LED Lenser zrobil latarke dla osob, ktore chca miec dobra latarke i nie znaja sie na innych rozwiazaniach technicznych, czyli zasilana ze zwyklych paluszkow i z zoomem. Dla zwyklego smiertelnika to az nadto, dla osob tutaj przebywajacych raczej nie. Pozatym co go tak natchnelo na zooma skoro bawil sie RC-G2 gdzie niema takich najerow? Radze mu kupic ITP zasilana z 2xAA. Za nieduze pieniadze bedzie zadowolony i nie bedzie miec zooma.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
Jutro będe z nim gadał, na razię pokazałem mu jetbeam, i chwilowo mu się podobają tylko brakuje im zoomaFluxor pisze:Za nieduze pieniadze bedzie zadowolony i nie bedzie miec zooma.
[ Dodano: 28 Lipiec 2010, 08:32 ]
Decyzja prawie podjęta:) Na 90% będzie to jetbeam, teraz tylko wybór odpowiedniego;)
Teraz zaryzykuje i zadam pytania (jeśli jest na nie 100 odpowiedzi na forum to sorry, powiedzcie tylko, że tak jest- nie zabijajcie): jakie jeszcze firmy są podobne jakościowo do jetbeama a jakie sa zdecydowanie lepsze?