Podziel się swoim smutkiem
-
Tak to już jest że nawet jak umrze nasz upierdliwy sąsiad to robi się nam smutno i stwierdzamy że jednak szkoda, potwierdza to powiedzenie że człowiek jest z natury dobry.
Polityków nie lubię jednak ludzi szczerze mi żal, ich rodzin i bliskich. Życie jest kruche i ulotne a stracić je możemy w każdej chwili więc żyjmy tak byśmy nie mieli wyrzutów sumienia, a innych traktujmy tak jak byśmy sami chcieli być traktowani. Ja wierzę w życie po życiu więc wierzę że trafili w lepsze miejsce i tego im życzę a rodzinom szczerze współczuję.
Pokój wszystkim.
Polityków nie lubię jednak ludzi szczerze mi żal, ich rodzin i bliskich. Życie jest kruche i ulotne a stracić je możemy w każdej chwili więc żyjmy tak byśmy nie mieli wyrzutów sumienia, a innych traktujmy tak jak byśmy sami chcieli być traktowani. Ja wierzę w życie po życiu więc wierzę że trafili w lepsze miejsce i tego im życzę a rodzinom szczerze współczuję.
Pokój wszystkim.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
- romanroman
Dostalem list z poczty polskiej a dokladnie to Zawiadomienie do urzedu celnego, ktore stanowi:
"W zwiazku z nadejsciem przesylki nalezy dopelnic formalnosc niezbednych dla nadania towarom przeznaczenia celnego w terminie 20 dni od otrzymania niniejszego zawiadomienia." itp. itd.
"W zwiazku z nadejsciem przesylki nalezy dopelnic formalnosc niezbednych dla nadania towarom przeznaczenia celnego w terminie 20 dni od otrzymania niniejszego zawiadomienia." itp. itd.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
No cóż trudno powiedzieć jak długo potrwa leczenie, to dopiero lekarz rodzinny, teraz tylko dostałem zaświadczenie o udzieleniu pomocy ambulatoryjnej (Karta informacyjna).
Dziś namierzaliśmy trasy istniejących kabli, firmie która będzie tam zakopywać kabel 15kV, no i podczas wchodzenia na górę, łup i kuśtykanie do samochodu.......
Pozdrawiam
PS: teraz będzie więcej czasu dla syna i latarek
Dziś namierzaliśmy trasy istniejących kabli, firmie która będzie tam zakopywać kabel 15kV, no i podczas wchodzenia na górę, łup i kuśtykanie do samochodu.......
Pozdrawiam
PS: teraz będzie więcej czasu dla syna i latarek
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Strzelily mi dzisiaj zarowki H4 w aucie. Obydwie w tym samym czasie sie przepalily.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/