ni działa- potem poprawię
edi
poprawione, prawie
projekt Maglite 3D 2500lm+
TO DZIAŁA :)
Witajcie
Właśnie skończyłem lutować przetwornice Grega:) Facet jest wielki:) Przetwornica śmiga aż miło:) Przy 9A sst-90 wypala oczka:) nie mogę się doczekać zmierzchu:)
Raz jeszcze wielkie podziękowania dla Greg-a:)
Właśnie skończyłem lutować przetwornice Grega:) Facet jest wielki:) Przetwornica śmiga aż miło:) Przy 9A sst-90 wypala oczka:) nie mogę się doczekać zmierzchu:)
Raz jeszcze wielkie podziękowania dla Greg-a:)
No i fajno. Cieszę się, że przydał się projekt. Zrób nocną sesję, zobaczymy, co Twój sprzęt potrafi
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Ok ale dopiero po weekendzie bo nie mam przy sobie aparatu:)
[ Dodano: 27 Czerwiec 2010, 11:22 ]
Witajcie
W końcu doczekałem się na wzmacniacz TS1851. Poprzednią sztukę załatwiłem urywając jeden pin:/ Teraz wziąłem się na sposób i zalałem ją żywicą epoksydowa:) Poniżej fotki.Na razie wszystko na pająka.
Ponad to odkleiłem soczewkę i teraz łatwiej skupić wiąske w punkt:) Co do jasności to luxomierz skierowany na ścianę pokazał tyle samo (12lux) co przy zapalonej żarówce 100w i o 2 luxy mniej przy świetlówce 36W. Załączam fotki:)
Jeszcze raz wielkie dzięki dla Grega.
[ Dodano: 27 Czerwiec 2010, 11:22 ]
Witajcie
W końcu doczekałem się na wzmacniacz TS1851. Poprzednią sztukę załatwiłem urywając jeden pin:/ Teraz wziąłem się na sposób i zalałem ją żywicą epoksydowa:) Poniżej fotki.Na razie wszystko na pająka.
Ponad to odkleiłem soczewkę i teraz łatwiej skupić wiąske w punkt:) Co do jasności to luxomierz skierowany na ścianę pokazał tyle samo (12lux) co przy zapalonej żarówce 100w i o 2 luxy mniej przy świetlówce 36W. Załączam fotki:)
Jeszcze raz wielkie dzięki dla Grega.
- Załączniki
-
- przetwornica na pająku
- IMG_6447.JPG (188.16 KiB) Przejrzano 379 razy
-
- TS1851 w żywicy
- IMG_6449.JPG (108.23 KiB) Przejrzano 379 razy
-
- sst90 bez soczewki
- IMG_6446.JPG (173.1 KiB) Przejrzano 379 razy