Ja też już wetknąłem do lampy takie światełko!
Uczucia ... mieszane! Światła sporo, nie mruga, tylko ten kolorek jakiś taki dziwny. Wydaje mi się bardziej różowawy, niż żółtawy!
halogeny GU10 230V SKU35287
Dziś w końcu dostałem przesyłkę z DX,
ogólnie jetem zadowolony, spełniają swoją funkcje, choć mogły by świecić trochę szerzej,
barwa światła do mojego zastosowania jest ok, nie są tak ciepłe jak halogeny jednak nie biją po oczach jakieś zimne odcienie.
Jeśli przez miesiąc eksploatacji nic się nie wydarzy - zamawiam kolejne
zdjęcia poglądowe poniżej, niestety nie jest to miarodajne porównanie, halogeny GU10 20W 230V są dwa (dwa w międzyczasie się spaliły), zamienniki SKU35287 z DX cztery.
halogeny:
diody:
ogólnie jetem zadowolony, spełniają swoją funkcje, choć mogły by świecić trochę szerzej,
barwa światła do mojego zastosowania jest ok, nie są tak ciepłe jak halogeny jednak nie biją po oczach jakieś zimne odcienie.
Jeśli przez miesiąc eksploatacji nic się nie wydarzy - zamawiam kolejne
zdjęcia poglądowe poniżej, niestety nie jest to miarodajne porównanie, halogeny GU10 20W 230V są dwa (dwa w międzyczasie się spaliły), zamienniki SKU35287 z DX cztery.
halogeny:
diody:
Jest jeszcze na DX taki adapter .Sam się zastanawiam nad takim połączeniem tego halogenu z adapterem.ixjakub pisze:Zrobili by coś ze standardowym gwintem... Nie mam w domciu nic na GU10.
He? Przeciez doskonale widac roznice.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU