zmiana trybow w ssc p7
zmiana trybow w ssc p7
witam wszystkich serdecznie
mam wielka prosbe,mianowicie kupilem latarke MTE SF-15 SSC P7,fajniutka sprawa,swieci super ale mam problem,chcialbym usunac dwa tryby SOS i STROBOSKOP poniewaz jest mi to nie potrzebne
i jeszcze takie pytanko, przy wlaczeniu latareczka za kazdym razem przeskakuje na inny tryb, czy mozna to jakos zmienic lub zmodyfikowac??
prosze o pomoc
pozdrawiam:))
edi
wystarczy w 1ym miejscu zapytać
pawelsz
Edi 2
I fajnie by było jakby Wielkie i Polskie litery były tam gdzie trzeba
Pyra
mam wielka prosbe,mianowicie kupilem latarke MTE SF-15 SSC P7,fajniutka sprawa,swieci super ale mam problem,chcialbym usunac dwa tryby SOS i STROBOSKOP poniewaz jest mi to nie potrzebne
i jeszcze takie pytanko, przy wlaczeniu latareczka za kazdym razem przeskakuje na inny tryb, czy mozna to jakos zmienic lub zmodyfikowac??
prosze o pomoc
pozdrawiam:))
edi
wystarczy w 1ym miejscu zapytać
pawelsz
Edi 2
I fajnie by było jakby Wielkie i Polskie litery były tam gdzie trzeba
Pyra
Ostatnio zmieniony poniedziałek 26 kwie 2010, 18:44 przez danielg21, łącznie zmieniany 5 razy.
dziekuje za zainteresowanie:)
najpierw kilka slow do mederatora,chodzi o polskie znaki,niestety nie posiadam ich na swoim laptopie a system nie obsluguje polskiego jezyka:)).
A teraz kilka slow do fachowcow:D
zalaczam zdjecia sterownika, niestety nie moge odczytac oznaczenie ukladu polowa jest zamazana a co widac to ...629, ..NO38
Tak na marginesie to kiedys czytalem na forum, prawdopodobnie tutaj o mozliwosci zmiany trybow poprzez laczenie nozek ukladu scalonego ale nie wiem czy to dziala,chcialem znowu znalezc ten temat ale po czterech godzinach szukania dalem sobie spokoj:(
oki zdjecia przeskalowane:))
najpierw kilka slow do mederatora,chodzi o polskie znaki,niestety nie posiadam ich na swoim laptopie a system nie obsluguje polskiego jezyka:)).
A teraz kilka slow do fachowcow:D
zalaczam zdjecia sterownika, niestety nie moge odczytac oznaczenie ukladu polowa jest zamazana a co widac to ...629, ..NO38
Tak na marginesie to kiedys czytalem na forum, prawdopodobnie tutaj o mozliwosci zmiany trybow poprzez laczenie nozek ukladu scalonego ale nie wiem czy to dziala,chcialem znowu znalezc ten temat ale po czterech godzinach szukania dalem sobie spokoj:(
oki zdjecia przeskalowane:))
- Załączniki
-
- 20100427.jpg (73.5 KiB) Przejrzano 306 razy
-
- 20100427001.jpg (71.41 KiB) Przejrzano 306 razy
-
- 20100427002.jpg (61.22 KiB) Przejrzano 306 razy
-
- 20100427005.jpg (61.1 KiB) Przejrzano 306 razy
-
- 20100427006.jpg (66.68 KiB) Przejrzano 306 razy
Ostatnio zmieniony wtorek 27 kwie 2010, 14:51 przez danielg21, łącznie zmieniany 1 raz.
Co to za zagraniczny system?danielg21 pisze: najpierw kilka slow do mederatora,chodzi o polskie znaki,niestety nie posiadam ich na swoim laptopie a system nie obsluguje polskiego jezyka:)).
Ale wielkie litery masz?
Przeskaluj zdjęcia proszę, bo teraz trzeba gonić po całym ekranie
Regulamin punkt 5
Wstaw linki w tekst, to je system automatycznie przeskaluje, załączniki będą się pojawiać wielkie.
A układzik to najprawdopodobniej procek PIC12F629
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
- Calineczka
- Kontakt:
danielg21, witaj
Polecam XNView.
Zeby uzyskac zamierzony efekt musisz zmienić sterownik lub ten przeprogramowac... Wsadu do tego żadnego konkretnego nie mam, poza tym twój sterownik nie ma jak widze zadnego ograniczenia prądowego. Ile da akku, w zalezności od vf diody, tak bedzie świeciła...potrafisz zmierzyć prąd pobierany przez latarkę?
no już nie rób z siebie takiego kaleki. Lenistwo się kłania. nauczyć się zmieniac rozmiar zdjęcia jest bardzo prosto. Tym razem zrobiłem to za Ciebie, i wyostrzyłem fotki.danielg21 pisze:Oj chyba troszke duze te zdjecia wyszly, mam nadzieje ze nikt sie nie pogniewa ,jezeli chodzi o jakosc to najlepsza jaka moge uzyskac.....
Polecam XNView.
Zeby uzyskac zamierzony efekt musisz zmienić sterownik lub ten przeprogramowac... Wsadu do tego żadnego konkretnego nie mam, poza tym twój sterownik nie ma jak widze zadnego ograniczenia prądowego. Ile da akku, w zalezności od vf diody, tak bedzie świeciła...potrafisz zmierzyć prąd pobierany przez latarkę?
Jezeli chodzi o system to Vista ale ze laptop kupiony w niemchech wiec i tam dostalem oryginalna plyte z systemem:)teraz sie go tak trzymam:))
[ Dodano: 27 Kwiecień 2010, 14:58 ]
Niestety nie mam amperomierza:(,czyli nie ma szans na zmiane trybow bez ingerencji w procek?? jakies obejscie,dodatkowy obwod lub cos w tym stylu??
[ Dodano: 27 Kwiecień 2010, 14:59 ]
Niestety nie mam amperomierza:(,czyli nie ma szans na zmiane trybow bez ingerencji w procek?? jakies obejscie,dodatkowy obwod lub cos w tym stylu??
[ Dodano: 27 Kwiecień 2010, 14:58 ]
- Calineczka
- Kontakt:
Kolego, zaczynam postrzegać twój styl pisania jako niechlujstwo.danielg21 pisze:[ Dodano: 27 Kwiecień 2010, 14:58 ]
Jeśli nie zechcesz poprawić swoich błędów, a chyba pisanie po dwakroć tego samego nie jest trudne do skorygowania/zauważenia, dam ostrzeżenie
A trybów nie zmienisz bez ingerencji w procek (lub wymiany sterownika). Co najwyżej możesz go wywalic i dac mechaniczny włącznik dwu trybowy, z rezystorem jako ogranicznik dla MEDIUM lub LOW, o ile jakiś dopasujesz
- Calineczka
- Kontakt:
Ładowarka? Ładowarka GSM powinna być nazywana bardziej zasilaczem (ze stabilizacją prądu wyjściowego) gdyż nie ma ona elektroniki kontrolującej progi napięciowe ogniwa Li-Ion.danielg21 pisze:To moze moglbym prosic jakis latwiutki schemacik co moglo by sie znajdowac miedzy ogniwem a ladowarka??
Sometimes darkness can show you the light
- Calineczka
- Kontakt: