witam. od jakiegoś czasu o tym myślę, ale zawsze jakoś odkładałem napisanie tego postu.
z racji rozległych zainteresowań próbowałem korzystać w przeszłości z forów dotyczących tych zainteresowań, niestety przeważnie klimat, styl wypowiedzi, wartość merytoryczna rozcieńczona bełkotem, awanturnictwem i chamstwem części użytkowników zniechęcała mnie na tyle skutecznie że w krótkim czasie z tych forów znikałem.
potrzebowałem światła do nurkowania, zupełnie przypadkiem znalazłem światełka.pl. jeżeli chodzi o optoelektronikę moja wiedza jest żadna, jednak spotkałem się tu ze zrozumieniem i cierpliwością a moja pytania nigdy nie pozostawały bez odpowiedzi. moje lampy nurkowe powstały, wykonał je dla mnie jeden z forumowiczów, poświęcając mi swój czas i uwagę (przy okazji naszego spotkania w przystępny sposób została mi przekazana wiedza, która, mam nadzieję zaowocuje nowym światłem w przyszłości).
ale do rzeczy:
jestem pod wrażeniem pracy administratorów i moderatorów, dbałości o treść i formę wypowiedzi oraz o bezpieczeństwo użytkowników.
wiem z doświadczenia ile to wymaga pracy i czasu. bardzo bym chciał żeby było tak cały czas bo dzięki temu jakie to forum jest, moje zainteresowanie tematem światełkowym z obojętności powoli zamienia się w pasję. a pasji jak wiadomo nigdy nie za wiele
bardzo wam za to dziękuję.
podziękowania
- romanroman
Witam
Mimo iż to nie ja zasłużyłem na podziękowania, to jednak miło było przeczytać tak budujący w treści post.
Dziękujemy również i będziemy się starali utrzymać, to co zostało już przez moich Kolegów wypracowane i z takim trudem utrzymywane.
Pozdrawiam
Mimo iż to nie ja zasłużyłem na podziękowania, to jednak miło było przeczytać tak budujący w treści post.
Dziękujemy również i będziemy się starali utrzymać, to co zostało już przez moich Kolegów wypracowane i z takim trudem utrzymywane.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
- Calineczka
- Kontakt:
romanroman, wzruszyłeś mnie .
Nie wiem jak Ci dziękować za te Słowa...
Są one dla nas dowodem na to, że nasz trud nie idzie na marne, i że sposób w jaki staramy się kształtować charakter forum jest, ośmielę się to napisać, dobry
Gdy forum powstawało, naszym podstawowym celem było stworzenie takiego miejsca w sieci, w którym wartościami są chęć pomocy i dzielenie się swoją wiedzą, zamiłowanie do światła i światełek, wzajemny szacunek i chęć wspólnego robienia różnych rzeczy...jak i budowania klimatu miejsca, do którego chce się wracać,w którym chce się być.
To my tworzymy forum, Panowie, wszyscy razem
My (czyt. administracja szeroko pojęta) staramy się tylko pilnować, by to małe dziecko raczkowało we właściwym, naszym zdaniem, kierunku
Jeszcze raz dzięki!!!
Nie wiem jak Ci dziękować za te Słowa...
Są one dla nas dowodem na to, że nasz trud nie idzie na marne, i że sposób w jaki staramy się kształtować charakter forum jest, ośmielę się to napisać, dobry
Gdy forum powstawało, naszym podstawowym celem było stworzenie takiego miejsca w sieci, w którym wartościami są chęć pomocy i dzielenie się swoją wiedzą, zamiłowanie do światła i światełek, wzajemny szacunek i chęć wspólnego robienia różnych rzeczy...jak i budowania klimatu miejsca, do którego chce się wracać,w którym chce się być.
To my tworzymy forum, Panowie, wszyscy razem
My (czyt. administracja szeroko pojęta) staramy się tylko pilnować, by to małe dziecko raczkowało we właściwym, naszym zdaniem, kierunku
Jeszcze raz dzięki!!!
Ostatnio zaniedbuje forum, ale wiadomo-matura na karku.
Czytajac te slowa, az sie milo czlowiekowi robi
Nie mam tak olbrzymiego wkladu w to forum, jak np Calineczka, czy tez Pikom, ale staram sie jak moge
Roman, dziekujemy za te slowa
Co do wartosci merytorycznej oraz dbalosci o jezyk-uwzglednilem to w swojej prezentacji maturalnej z j.polskiego
Pozdrawiam
DNF
Edycja:
Roman, wpadnij na zlot, dopiero zobaczysz co to mila atmosfera
Czytajac te slowa, az sie milo czlowiekowi robi
Nie mam tak olbrzymiego wkladu w to forum, jak np Calineczka, czy tez Pikom, ale staram sie jak moge
Roman, dziekujemy za te slowa
Co do wartosci merytorycznej oraz dbalosci o jezyk-uwzglednilem to w swojej prezentacji maturalnej z j.polskiego
Pozdrawiam
DNF
Edycja:
Roman, wpadnij na zlot, dopiero zobaczysz co to mila atmosfera
- romanroman