ahha, to ile A dałbyś w każdą z 3 diodek, które są dość blisko siebie ?
Rowerowe światełka na ogół maja lepszą klimę (podczas jazdy) niż takie ręczne, ale i działają na ogół znacznie dłużej.
Myślę , że Tomek wybrał jakiś kompromis pomiędzy ciepłem a jasnością, ale kto wie, może wzmocni z czasem swoje Storki ?
Nie chodzi o ciepło gdyż oddawanie do otoczenia jest bardzo dobre. Wybierając optymalny prąd należy pamiętać również o czasach działania. Co o mocniejszych wersji to dziś powstały wersje 2.8A oraz 3.1A na neutralnych XP-G.
madmun, marudo jedna, a wiesz jak by wyglądało body tej latarki po ponownym ucięciu i nagwintowaniu ? Pod warunkiem, ze jest tam wystarczająco dużo materiału aby zrobić gwint
użytkownik zbanowany za niekoleżeńskie zachowanie (m.in. wykasowanie wartościowych treści ze swoich postów)
Dominik, spokojna Twoja ścianka alu jest wbrew pozorom dosyć gruba (przewiercić się przez nią nie jest tak chop siup ). Moim zdaniem bez sensu dodawać sobie sporo pracy po to tylko aby trochę ją skrócić.
Na siłę musi zostać stare bocialarkowe body? Może takie coś jak w tej aukcji dałoby radę?. Ma większą głowicę od boćki i jakieś żeberkowanie... Czy raczej nie ma szans?
Ps. nie mam nic wspólnego z tą aukcją, po prostu body mi sie spodobało
KszKsz pisze:Na siłę musi zostać stare bocialarkowe body? Może takie coś jak w tej aukcji dałoby radę?. Ma większą głowicę od boćki i jakieś żeberkowanie... Czy raczej nie ma szans?
Ps. nie mam nic wspólnego z tą aukcją, po prostu body mi sie spodobało
O ile wiem to nic nie stoi na przeszkodzie by każdy sam zrobił sobie lampkę jaka mu się wyśniła. Albo żeby sobie zamówił, za odpowiednio większą kasę niż gotowca, lampkę u makera. A jeśli chodzi o kupowanie produktów seryjnych (nawet krótkoseryjnych), to kupuje się to co jest dostępne w ofercie...