Latarka na 18650, na ROWER i nie tylko. Jaką kupić ?
Latarka na 18650, na ROWER i nie tylko. Jaką kupić ?
Witam.
Dziś znajomek zobaczył jak sie męczyłem z R5, i zachciało mu się mieć latarkę, dobrą...
Pytanie takie:
Jaka latarka, na 1 sztukę 18650, z zoomem, dobrym chłodzeniem, pod które wejdzie R5 na gwieździe ?
Dziś znajomek zobaczył jak sie męczyłem z R5, i zachciało mu się mieć latarkę, dobrą...
Pytanie takie:
Jaka latarka, na 1 sztukę 18650, z zoomem, dobrym chłodzeniem, pod które wejdzie R5 na gwieździe ?
Ostatnio zmieniony środa 21 kwie 2010, 15:58 przez skaktus, łącznie zmieniany 1 raz.
Po co mu zoom? Niema dobrych latarek z zoomem na 18650 bez przerabiania.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
JFT 803 ja mam W nią już poleci R5 + Calineczka. Jednak zastanawiam się czy jest sens...ktoś mnie oświeci ?
A powiedzmy zwykła, bez zoomu, najtańsza z możliwych, najlepiej z allegro, w którą bez przeróbek wpakować R5 na gwiazdce. Dam mu R5 którą mam, do tego sterownik jakiś mu kupię. Tak aby mógł sam to wsadzić i mieć satysfakcję z lekkiego przerobienia. Skupienie w miarę uniwersalne, bardziej rowerowe.
Jakaś propozycja ?
PS-Ma ktoś z was kontakt do Flagiusza prócz forum ? Chciałem się dowiedzieć czy można od niego kupić jego sterownik, w jakiej cenie itp.
Pozdrawiam.
A powiedzmy zwykła, bez zoomu, najtańsza z możliwych, najlepiej z allegro, w którą bez przeróbek wpakować R5 na gwiazdce. Dam mu R5 którą mam, do tego sterownik jakiś mu kupię. Tak aby mógł sam to wsadzić i mieć satysfakcję z lekkiego przerobienia. Skupienie w miarę uniwersalne, bardziej rowerowe.
Jakaś propozycja ?
PS-Ma ktoś z was kontakt do Flagiusza prócz forum ? Chciałem się dowiedzieć czy można od niego kupić jego sterownik, w jakiej cenie itp.
Pozdrawiam.
- Calineczka
- Kontakt:
Udało mi się skontaktować. Jak narazie pierwszy krok został wykonany.
Teraz sprawa rozwija się trochę szybciej, ale idźmy dalej.
Kolejna sprawa wyboru latarki (trochę się wieści rozniosły po okolicy znajomych)
: zamówienie na kolejną latarkę.
Wymagania:
-wpasować w pigułę R5, sam będę to robił, więc mile widziane nikłe lub żadne przeróbki, R5 na gwiazdce (takie są najłatwiej dostępne), zasilanie 1,5 A (lub pomniejsze)
-zasilanie z 18650 (wydobyłem trochę z baterii laptopowych i są w dobrym stanie, stąd to źródło)
-przeznaczenie -> rowerowo - piwnicowe, czyli na rower i do szukania ogórków w piwnicy
-miejsce zakupu - obojętnie, najlepiej Polska - od kogoś (ogłosiłem się w dziale KUPIĘ) , z allegro, ewentualnie DX
Jakaś propozycja ?
EDIT
Panowie, co myślicie o tej pięknej z DX ?
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25370
+ XP-G R5 + Calineczka i 1,4 w diodę ? ?
Może coś innego z DX do 20 dolarów ?
Teraz sprawa rozwija się trochę szybciej, ale idźmy dalej.
Kolejna sprawa wyboru latarki (trochę się wieści rozniosły po okolicy znajomych)
: zamówienie na kolejną latarkę.
Wymagania:
-wpasować w pigułę R5, sam będę to robił, więc mile widziane nikłe lub żadne przeróbki, R5 na gwiazdce (takie są najłatwiej dostępne), zasilanie 1,5 A (lub pomniejsze)
-zasilanie z 18650 (wydobyłem trochę z baterii laptopowych i są w dobrym stanie, stąd to źródło)
-przeznaczenie -> rowerowo - piwnicowe, czyli na rower i do szukania ogórków w piwnicy
-miejsce zakupu - obojętnie, najlepiej Polska - od kogoś (ogłosiłem się w dziale KUPIĘ) , z allegro, ewentualnie DX
Jakaś propozycja ?
EDIT
Panowie, co myślicie o tej pięknej z DX ?
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25370
+ XP-G R5 + Calineczka i 1,4 w diodę ? ?
Może coś innego z DX do 20 dolarów ?
- Calineczka
- Kontakt: