Jaki sterownik do XP-G R5 ?
Jaki sterownik do XP-G R5 ?
Witam.
Szukam sterownika do tej diody. Chciałbym z niej wyciągnąć jak najwięcej ile się da w granicach rozsądku tj bez żyłowania.
Pisałem w sprawie sterownika do Bociana, odpisał że da znać co do ceny itp i niestety już się nie odezwał od ponad tygodnia.
Zależy mi na tym aby sterownik miał 3 tryby pracy - low, mednium, high + stroboskop i ewentualnie sos, ale to najmniej wymagane. Średnica maksymalna sterownika to 16 mm i oby był jak najniższy. Coś polecicie ? Może coś z DX ?
Jeśli ktoś ma do opchania tą diodę, sterownik, proszę pisać.
Szukam sterownika do tej diody. Chciałbym z niej wyciągnąć jak najwięcej ile się da w granicach rozsądku tj bez żyłowania.
Pisałem w sprawie sterownika do Bociana, odpisał że da znać co do ceny itp i niestety już się nie odezwał od ponad tygodnia.
Zależy mi na tym aby sterownik miał 3 tryby pracy - low, mednium, high + stroboskop i ewentualnie sos, ale to najmniej wymagane. Średnica maksymalna sterownika to 16 mm i oby był jak najniższy. Coś polecicie ? Może coś z DX ?
Jeśli ktoś ma do opchania tą diodę, sterownik, proszę pisać.
Dzięki za info.
Na początek niestety muszę się wyżalić - Bocian chyba ma mnie w nosie, standardowo odpisał na pierwszego maila, że posiada sterowniki, potem co do ceny, nic, cisza, jak poprzednio... Czyżby nie chciał zarobić ?
Napisałem do EDIMA, zobaczymy co odpowie.
PS- czy na DX ktoś z was zamawiał XP-G R5 ? Czy ktoś zamawiał sterowniki do nich ? Jakie ?
PS2 - czym różni się R4 od R5 ?
Na początek niestety muszę się wyżalić - Bocian chyba ma mnie w nosie, standardowo odpisał na pierwszego maila, że posiada sterowniki, potem co do ceny, nic, cisza, jak poprzednio... Czyżby nie chciał zarobić ?
Napisałem do EDIMA, zobaczymy co odpowie.
PS- czy na DX ktoś z was zamawiał XP-G R5 ? Czy ktoś zamawiał sterowniki do nich ? Jakie ?
PS2 - czym różni się R4 od R5 ?
ILPT
-
A ja widziałem całkiem fajny sterowniczek tu:
Co prawda 17mm, ale może da się spiłować.
Kod: Zaznacz cały
http://www.shiningbeam.com/servlet/the-133/**NEW**-3-dsh-Mode-Regulated-Circuit/Detail
Ostatnio zmieniony wtorek 13 kwie 2010, 16:32 przez clorox, łącznie zmieniany 2 razy.
clorox
- piotrek966
Hej, posiadam driverek Df&Cali, ustawiony na 2 A, jako że prąd płynący w diode zależy od aku i włącznika, a moim wypadku w diodę leci około 1,8A. Jeżeli chciałbyś jeszcze bardziej podkręcić prąd to udało mi sie dojść do 2,3A i wszystko hula jak należy.
(Nie ma trybów migających, tylko 3 ciągle dowolnie ustawiane)
Posiadam dodatkowo XP-g R5 z maritexu, wraz z podłożem.
Jeśli chcesz, możesz napisać PW. Pozdrawiam
(Nie ma trybów migających, tylko 3 ciągle dowolnie ustawiane)
Posiadam dodatkowo XP-g R5 z maritexu, wraz z podłożem.
Jeśli chcesz, możesz napisać PW. Pozdrawiam