Jeśli jest to podróbka - czyli oznaczona logo / symbolami oryginału, to tak, mogą zarekwirować. Jesli klon - czyli tylko powierzchownie wygląda jak org. ale nie ma oznaczeń to nie powinni...alfi123456 pisze:Dzięki za rady!
Mam do Was kolejne pytanie, czy celnicy mogą mi skonfiskować telefon, ponieważ jest to podróbka HTC Hero ?
DealExtreme - zakupy
Pozdr.
Pikom
Pikom
Witam
Jestem zmuszony złożyć reklamację proszę o pomoc
co oznaczają te opcje ?
Photo of the defective item (clearly showing defective area)*:
This picture is required.
If DOA, photo of the packaging (only required if DOA): This picture is required.
Photo comparing with a working unit (optional): This picture is required.
Co to jest DOA ?
Ponieważ nie da się sfotografować usterki bo to usterka elektroniki lub zimne luty i latarka nie pracuje prawidłowo czyli przerywa oraz zmienia tryby to cam mam załączyć w reklamacji ?
Jestem zmuszony złożyć reklamację proszę o pomoc
co oznaczają te opcje ?
If DOA, photo of the packaging (only required if DOA): This picture is required.
Co to jest DOA ?
Ponieważ nie da się sfotografować usterki bo to usterka elektroniki lub zimne luty i latarka nie pracuje prawidłowo czyli przerywa oraz zmienia tryby to cam mam załączyć w reklamacji ?
Zdjęcie uszkodzonego przedmiotu (np na stole ,czy kartce z bloku)
Jeśli to możliwe to zdjęcie z porównaniem do działającego egzemplarza
Ja jak miałem uszkodzony laser(świecił ciemno) wysłałem im spakowane w zip filmik 3gp z uszkodzeniem).Pamiętaj że max wielkość załącznika to 2MB
Zdjęcie uszkodzonego przedmiotu (np na stole ,czy kartce z bloku)
Jeśli to możliwe to zdjęcie z porównaniem do działającego egzemplarza
Ja jak miałem uszkodzony laser(świecił ciemno) wysłałem im spakowane w zip filmik 3gp z uszkodzeniem).Pamiętaj że max wielkość załącznika to 2MB
''Robota to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu - F.Kiepski''
Witam raz jeszcze ...
Ok reklamacja wysła na teraz jak ją sprawdzam w View Details mam opcje:
DX Customer Service Express
To view the result of a single request, please enter your reference number:
TU JEST NUMER
And your e-mail address on the order the ticket is associated to (for security purpose):
MIEJSCE NA ADRES EMAIL
I przycisk View ticket.
Coś mam z tym robić czy już to wszystko ?
DX Customer Service Express
To view the result of a single request, please enter your reference number:
TU JEST NUMER
And your e-mail address on the order the ticket is associated to (for security purpose):
MIEJSCE NA ADRES EMAIL
I przycisk View ticket.
Jak chcesz to możesz poczytać co tam im wysłałeś lub zobaczyć, czy cos odpisali - do tego słuzż te opcje. ale raczej nic nie musisz juz robić do momentu aż nie odpiszą.olijacek pisze:Witam raz jeszcze ...
Pozdr.
Pikom
Pikom
Polecam http://www.ntranslator.net/ lub http://translate.pl/ będziesz mógł sobie przetłumaczyć i będziesz wiedział o co chodzi
Czasem jak jest mi smutno, to sobie tak tłumaczę jakiś tekst techniczny.....night_82 pisze:Polecam http://www.ntranslator.net/ lub http://translate.pl/ będziesz mógł sobie przetłumaczyć i będziesz wiedział o co chodzi
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
-
Witam,
Chciałem kupić na DX 6 baterii do PSP z opcją BULKRATE, przy płatności wyskoczył komunikat:
Nie można zweryfikować karty kredytowej lub debetowej. Aby zrealizować zakup, wybierz inną formę płatności lub dodaj inną kartę kredytową lub debetową i kliknij przycisk Kontynuuj.
Zamawiam tam codziennie różne rzeczy, ale bez opcji BULKRATE i nigdy mnie nie spotkało takie coś, karta jest podpięta pod paypal.
Co mam zrobić, żeby móc za te rzeczy zapłacić?
W koszyku chciałem zapłacić metodą 2 czyli standardową, przy opcji BULKRATE mam wybrać opcję płatności standard, czy coś innego ?
Dzięki za pomoc!
Chciałem kupić na DX 6 baterii do PSP z opcją BULKRATE, przy płatności wyskoczył komunikat:
Nie można zweryfikować karty kredytowej lub debetowej. Aby zrealizować zakup, wybierz inną formę płatności lub dodaj inną kartę kredytową lub debetową i kliknij przycisk Kontynuuj.
Zamawiam tam codziennie różne rzeczy, ale bez opcji BULKRATE i nigdy mnie nie spotkało takie coś, karta jest podpięta pod paypal.
Co mam zrobić, żeby móc za te rzeczy zapłacić?
W koszyku chciałem zapłacić metodą 2 czyli standardową, przy opcji BULKRATE mam wybrać opcję płatności standard, czy coś innego ?
Dzięki za pomoc!
- Calineczka
- Kontakt:
-
Karta jest na pewno ważna, niedawno dostałem nową kartę z mbanku.
Próbowałem ponownie dodać wszystko do koszyka na nowo, ale to nic nie dało.
Próbowałem ponownie dodać wszystko do koszyka na nowo, ale to nic nie dało.
Ostatnio zmieniony niedziela 11 kwie 2010, 23:19 przez alfi123456, łącznie zmieniany 1 raz.
- Calineczka
- Kontakt:
-
Kartę dostałem miesiąc temu, od miesiąca korzystając z tej karty na DX zapłaciłem za 29 zamówień i nie było żadnego problemu, nigdy nie kupowałem z opcją BULKRATE.
===========================================================
PROBLEM ROZWIĄZANY, wyczerpałem już dzisiaj limit dzienny na płatności internetowe, zmiana limitu rozwiązała problem !!!!!!!!!!
Dzięki za pomoc!
===========================================================
PROBLEM ROZWIĄZANY, wyczerpałem już dzisiaj limit dzienny na płatności internetowe, zmiana limitu rozwiązała problem !!!!!!!!!!
Dzięki za pomoc!