Pokażcie swoje światełka!
moje maleństwa
Oto moja malutka kolekcyjka, brakuje w niej kilku halogenowych zabawek po 20-50zł więc nic nie straciliście.(zostały na działce) Postaram się do sierpnia powiększyc kolekcję o 2 światełka. Jak dotąd warte uwagi są JetBeam M1X, Petzl MYO XP. Reszta to mniej wartościowe światełka ale to sie powoli zmienia za sprawą tego wspaniałego forum. Pozdrowienia dla administratora.
- Załączniki
-
- moje maleństwa.JPG (36.21 KiB) Przejrzano 8295 razy
-
-
To teraz moje :
Od lewej:
1- blaszana, żarówkowa latara na 2XR20, chińska (ale na DX sie takiej nie dostanie ), zostawiłem ją sobie bo ma ciekawy włącznik i czeka ją modyfikacja na CREE.
2- chyba wszyscy znają - Mini Maglite 2AA, bez przeróbek tylko rozwiercony ref.
3- aluminiowa latarka na 2XAA z wymienioną diodą(z chińskiej zimnej na chińską ciepłą ), może kiedyś doczeka się mocniejszego emitera.
4- Streamlight Night Com wersja z czerwonymi diodami zmodowana przeze mnie na diody białe, 3 tryby: lo led, hi led, xenon. Przerobiona działa na 2 aku 16340.
5- podróbka led lensera - zoomowany torch light C78, do nabycia na DX.
6- Maglite Solitaire przerobiony na 1 białą diodę i zasilana 10440.
Od lewej:
1- blaszana, żarówkowa latara na 2XR20, chińska (ale na DX sie takiej nie dostanie ), zostawiłem ją sobie bo ma ciekawy włącznik i czeka ją modyfikacja na CREE.
2- chyba wszyscy znają - Mini Maglite 2AA, bez przeróbek tylko rozwiercony ref.
3- aluminiowa latarka na 2XAA z wymienioną diodą(z chińskiej zimnej na chińską ciepłą ), może kiedyś doczeka się mocniejszego emitera.
4- Streamlight Night Com wersja z czerwonymi diodami zmodowana przeze mnie na diody białe, 3 tryby: lo led, hi led, xenon. Przerobiona działa na 2 aku 16340.
5- podróbka led lensera - zoomowany torch light C78, do nabycia na DX.
6- Maglite Solitaire przerobiony na 1 białą diodę i zasilana 10440.
Z nieco wiekszego kalibru. W wersji testowej, zeby nie warmowal sie sterownik. Narazie sprawdzam jak grzeje sie radiator
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
gł x szer (wysokość x średnica) 50 x 53 mm.rc.poznan pisze:glowak_71,
A możesz podać mi rozmiary odbłyśnika z Brinyte D8?
Jaka jest szerokość i głębokość.
[ Dodano: 5 Lipiec 2010, 21:12 ]
Urlop się zaczął, cuś pięknego.
I coś ciekawego przyjechało.....
Ultrafire WF-500 z dropem MC-E, 2 x Brinyte D8, Ultrafire TH-1300 - nocy się doczekać nie mogę.
I maleństwo podręczne - WF-502b przy kolosie.
Nie jestem leniwy, tylko energooszczędny.
- Calineczka
- Kontakt: