Dealextreme i PayPal - HOW TO
kasa poszła na pp i za chwileczkę (pewnie po 1 w nocy?) złożę swoje pierwsze zamówienie na ssc p7 wybór dla laika nie był łatwy, ale jaki by nie był podejrzewam, że będzie lepszy niż te zoomy i inne z allegro w każdym razie jak się uda, to za cały zestaw z uchwytem na rower, ładowarką i akusami zapłacę 25% mniej niż za samą, identyczną latarkę na allegro no ale "nie mów hop..."
rozbiłem na 2 zamówienia i na obu "waiting for supplier" chociaż wszystkie itemy miały kuźwa status "in stock". ech te przewrotne żółte ludzie...
rozbiłem na 2 zamówienia i na obu "waiting for supplier" chociaż wszystkie itemy miały kuźwa status "in stock". ech te przewrotne żółte ludzie...
zamówiłem kilka przedmiotów za około 3 dolce każdy i tylko 3 mi przyszły a 3 pozostałem nie. Dostałem tylko kartkę z informacją że nie mają tego na kładzie i doślą jak będą mieli (dziwne bo jak kupowałem na stronie wyraźnie było napisane że towar jest dostępny). Miną już miesiąc a towaru nadal nie ma u mnie. Co robić? Mieliście podobny przypadek? Dosłali czy oszukali?
Spokojnie, mi ostatnio dosłali 1 interfejs bluetooth za 1,98$gobi0 pisze:zamówiłem kilka przedmiotów za około 3 dolce każdy i tylko 3 mi przyszły a 3 pozostałem nie. Dostałem tylko kartkę z informacją że nie mają tego na kładzie i doślą jak będą mieli (dziwne bo jak kupowałem na stronie wyraźnie było napisane że towar jest dostępny). Miną już miesiąc a towaru nadal nie ma u mnie. Co robić? Mieliście podobny przypadek? Dosłali czy oszukali?
Jeśli jest "bilecik" to na pewno doślą
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Czemu zamawiając kilka sztuk danego asortymentu nie liczy sie cena hurtowa która jest napisana obok ceny detalicznej?
Próbowałem juz na wiele sposobów i wogóle nie udaje mi sie zrobic tak zeby wstawiło do paypala cene o te 2 dolary niższą... przy kilku sztukach akurat wychodzi jedna gratis ale nijak nie moge tego zrobic:/
ma ktos rade?
Próbowałem juz na wiele sposobów i wogóle nie udaje mi sie zrobic tak zeby wstawiło do paypala cene o te 2 dolary niższą... przy kilku sztukach akurat wychodzi jedna gratis ale nijak nie moge tego zrobic:/
ma ktos rade?
Tydzień temu napisałem kilka mail na adres sales@dealextreme.com z zapytaniem kiedy wyślą mi resztę towaru za który zapłaciłem już prawie 2 miesiące temu. Do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi. Co robić?gobi0 pisze:zamówiłem kilka przedmiotów za około 3 dolce każdy i tylko 3 mi przyszły a 3 pozostałem nie. Dostałem tylko kartkę z informacją że nie mają tego na składzie i doślą jak będą mieli (dziwne bo jak kupowałem na stronie wyraźnie było napisane że towar jest dostępny). Miną już miesiąc a towaru nadal nie ma u mnie. Co robić? Mieliście podobny przypadek? Dosłali czy oszukali?
gobi0 - nie pisać e-maila na ten adres - nawet na DX pisali, że to strata czasu. Wyslij ticket - kolejno:
Wchodzisz tu: http://help.dealextreme.com/ i tu mozesz pocztac co i jak. Potem:
Klikasz w "5.Customer Service Express (Contact Support)" i wejdziesz tu: http://services.dealextreme.com/
A potem klikasz w link " Package not received 14 business days after shipment" i wypełniasz zgłoszenie.
To działa. Pisane e-maila nie działa
Wchodzisz tu: http://help.dealextreme.com/ i tu mozesz pocztac co i jak. Potem:
Klikasz w "5.Customer Service Express (Contact Support)" i wejdziesz tu: http://services.dealextreme.com/
A potem klikasz w link " Package not received 14 business days after shipment" i wypełniasz zgłoszenie.
To działa. Pisane e-maila nie działa
Pozdr.
Pikom
Pikom
Kod realizacji to co
Do czego te opcje są :
1. Track Order (and see a list of all tracking numbers)
2. Get Invoice (and see a list of all shipments made on this order)
I jeżeli anuluje to w ile czasu kasa wraca na PayPala ?
Czy przez to ze nie wykupiłem trankingu będzie szła wolniej ?
I co z tym usuwaniem logo ?
Czy jak już mam zamówienie i zapłaciłem to mogę dodać opcję ; Add Gift / Drop Shipping Service to This Order ?
Do czego te opcje są :
1. Track Order (and see a list of all tracking numbers)
2. Get Invoice (and see a list of all shipments made on this order)
I jeżeli anuluje to w ile czasu kasa wraca na PayPala ?
Czy przez to ze nie wykupiłem trankingu będzie szła wolniej ?
I co z tym usuwaniem logo ?
Czy jak już mam zamówienie i zapłaciłem to mogę dodać opcję ; Add Gift / Drop Shipping Service to This Order ?
Ostatnio zmieniony piątek 26 mar 2010, 21:19 przez olijacek, łącznie zmieniany 1 raz.