Problem z linkiem do tematu przy poczcie na Onecie

...sprawy techniczne i organizacyjne dotyczące forum...propozycje, uwagi, wnioski, pochwały ;-)...etc
Awatar użytkownika
Bocian
Site Admin

Problem z linkiem do tematu przy poczcie na Onecie

Post autor: Bocian »

Witam. Może tylko ja mam taki problem ale gdy pojawia się nowa odpowiedz w poście w jakim uczestniczę link do tematu nie wyświetla się jako link tylko jako zwykły tekst. Mówię o sytuacji gdzie sprawdzam pocztę na serwerze Onetu (np w pracy). W pracy używam IE niestety nie pamiętam jakiej wersji. Co ciekawe link do www.swiatelka.pl wyświetla się poprawnie. Po ściągnięciu poczty do Outlooka obydwa adresy wyświetlają się poprawnie :???:
Sometimes darkness can show you the light
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

Hmm, ja mam poczte web na home.pl i jest ok.
Ktos jeszcze ma taki problem?
Awatar użytkownika
Dex-ter

Re: Problem z linkiem do tematu przy poczcie na Onecie

Post autor: Dex-ter »

Bocian pisze:Witam. Może tylko ja mam taki problem ale gdy pojawia się nowa odpowiedz w poście w jakim uczestniczę link do tematu nie wyświetla się jako link tylko jako zwykły tekst. Mówię o sytuacji gdzie sprawdzam pocztę na serwerze Onetu (np w pracy). W pracy używam IE niestety nie pamiętam jakiej wersji. Co ciekawe link do www.swiatelka.pl wyświetla się poprawnie. Po ściągnięciu poczty do Outlooka obydwa adresy wyświetlają się poprawnie :???:
Ja pamiętam, że ostatnio rejestrowałem się na jakiejś stronie ( nazwy nie pamiętam ) i pokazał mi się komunikat, że niektóre serwery pocztowe jak i przeglądarki internetowe nie obsługują linków z odnośnikami - pokazują zwykły tekst - i w takim przypadku należy skopiować dany link i wkleić manualnie w pasek wyszukiwania. Być może, że właśnie tak jest w Twoim przypadku, ale pewności, że to jest właśnie to, nie mam ;). Mój o2.pl i FF obsługuje wszystkie linki itp, dlatego nie mam jak tego sprawdzić.
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

chyba zebysmy zalozyli na probe konta na onecie i sprawdzili...?
Awatar użytkownika
Dex-ter

Calineczka pisze:chyba zebysmy zalozyli na probe konta na onecie i sprawdzili...?
Jan ie widzę problemu :). IE też mam "fabrycznie" w XP :D. Tylko w takim razie jak najlepiej to sprawdzić ? Wysłać z innego konta jakiś link do czegoś - najprościej :).

EDIT:
U mnie problemu nie ma - podświetla się, da się kliknąć, otwiera temat w nowym oknie IE ;) :

Obrazek
Awatar użytkownika
Bocian
Site Admin

Post autor: Bocian »

Dex miałem na myśli szablonową wiadomość jaką dostajesz z serwisu po tym jak ktoś odezwie się w temacie w jakim uczestniczyłeś bądz przez Ciebie zaczętym. Może to robi różnicę.
Sometimes darkness can show you the light
Awatar użytkownika
Dex-ter

Bocian pisze:Dex miałem na myśli szablonową wiadomość jaką dostajesz z serwisu po tym jak ktoś odezwie się w temacie w jakim uczestniczyłeś bądz przez Ciebie zaczętym. Może to robi różnicę.
Rozumiem. Zmienię zaraz adres na forum na ten Onet'owski i sprawdzę.

EDIT:
To jest wina poczty Onet. Zerknij, na FF jest to samo. Proszę :

Obrazek
ODPOWIEDZ