Problem z linkiem do tematu przy poczcie na Onecie
Problem z linkiem do tematu przy poczcie na Onecie
Witam. Może tylko ja mam taki problem ale gdy pojawia się nowa odpowiedz w poście w jakim uczestniczę link do tematu nie wyświetla się jako link tylko jako zwykły tekst. Mówię o sytuacji gdzie sprawdzam pocztę na serwerze Onetu (np w pracy). W pracy używam IE niestety nie pamiętam jakiej wersji. Co ciekawe link do www.swiatelka.pl wyświetla się poprawnie. Po ściągnięciu poczty do Outlooka obydwa adresy wyświetlają się poprawnie
Sometimes darkness can show you the light
- Calineczka
- Kontakt:
Re: Problem z linkiem do tematu przy poczcie na Onecie
Ja pamiętam, że ostatnio rejestrowałem się na jakiejś stronie ( nazwy nie pamiętam ) i pokazał mi się komunikat, że niektóre serwery pocztowe jak i przeglądarki internetowe nie obsługują linków z odnośnikami - pokazują zwykły tekst - i w takim przypadku należy skopiować dany link i wkleić manualnie w pasek wyszukiwania. Być może, że właśnie tak jest w Twoim przypadku, ale pewności, że to jest właśnie to, nie mam . Mój o2.pl i FF obsługuje wszystkie linki itp, dlatego nie mam jak tego sprawdzić.Bocian pisze:Witam. Może tylko ja mam taki problem ale gdy pojawia się nowa odpowiedz w poście w jakim uczestniczę link do tematu nie wyświetla się jako link tylko jako zwykły tekst. Mówię o sytuacji gdzie sprawdzam pocztę na serwerze Onetu (np w pracy). W pracy używam IE niestety nie pamiętam jakiej wersji. Co ciekawe link do www.swiatelka.pl wyświetla się poprawnie. Po ściągnięciu poczty do Outlooka obydwa adresy wyświetlają się poprawnie
- Calineczka
- Kontakt:
Jan ie widzę problemu . IE też mam "fabrycznie" w XP . Tylko w takim razie jak najlepiej to sprawdzić ? Wysłać z innego konta jakiś link do czegoś - najprościej .Calineczka pisze:chyba zebysmy zalozyli na probe konta na onecie i sprawdzili...?
EDIT:
U mnie problemu nie ma - podświetla się, da się kliknąć, otwiera temat w nowym oknie IE :
Rozumiem. Zmienię zaraz adres na forum na ten Onet'owski i sprawdzę.Bocian pisze:Dex miałem na myśli szablonową wiadomość jaką dostajesz z serwisu po tym jak ktoś odezwie się w temacie w jakim uczestniczyłeś bądz przez Ciebie zaczętym. Może to robi różnicę.
EDIT:
To jest wina poczty Onet. Zerknij, na FF jest to samo. Proszę :