Czy podoba Wam się ten żyrandol? i czy oświetli....
Czy podoba Wam się ten żyrandol? i czy oświetli....
Czy podoba Wam się ten żyrandol? i czy oświetli POKÓJ 12M2
Eglo 87151 FORIO
Posiada on 6 żarówek 20W-owych typu G4
Proszę o opinie ponieważ mam dylemat czy oświetle nim pokoj
Eglo 87151 FORIO
Proszę o opinie ponieważ mam dylemat czy oświetle nim pokoj
Ostatnio zmieniony poniedziałek 24 wrz 2018, 12:48 przez tomcyks1, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Czy podoba Wam się ten żyrandol? i czy oświetli....
NIEtomcyks1 pisze:Czy podoba Wam się ten żyrandol?
ale
De gustibus non disputandum est
Zależy co chcesz przy tym świetle robić, ale do ogólnych zastosowań powinien wystarczyć.tomcyks1 pisze: i czy oświetli POKÓJ 12M2
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Wygląd? Nie bardzo.
Rozkład światła? Chyba średni. Będziesz miał prawdopodobnie sporo plam, czy może stref ciemniej/jaśniej...
Ilość światła na 12m2? Powinno wystarczyć do w miarę komfortowego pobytu w pomieszczeniu, zwłaszcza jeśli będziesz miał jasny sufit bo to świeci głównie w górę... Ale do czytania przez dłuższy czas książki lub cerowania skarpet i tak będzie trzeba mocniejszego światła punktowego
Rozkład światła? Chyba średni. Będziesz miał prawdopodobnie sporo plam, czy może stref ciemniej/jaśniej...
Ilość światła na 12m2? Powinno wystarczyć do w miarę komfortowego pobytu w pomieszczeniu, zwłaszcza jeśli będziesz miał jasny sufit bo to świeci głównie w górę... Ale do czytania przez dłuższy czas książki lub cerowania skarpet i tak będzie trzeba mocniejszego światła punktowego
Pozdr.
Pikom
Pikom
Panowie, znacie taki termin "marketing wirusowy"?
Teraz przejrzyjcie sobie wszystkie posty usera tomcyks1 i co widzimy? Wszędzie linki do "cudowneprześlicznelampy".
Teraz przejrzyjcie sobie wszystkie posty usera tomcyks1 i co widzimy? Wszędzie linki do "cudowneprześlicznelampy".
Poczekajmy jeszcze trochę, w razie czego gady z Komodo czekajągreg pisze:Panowie, znacie taki termin "marketing wirusowy"?
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Dzięki za zwrócenie uwagi, ale jak do tej pory jest 2 do 1 - czyli nie 100% A na serio, to poczekajmy co kolega będzie miał więcej do powiedzenia. W końcu nasi użytkownicy to rozsądni ludzie i tak łatwo wirusa nie załapią...greg pisze:Panowie, znacie taki termin "marketing wirusowy"?
Pozdr.
Pikom
Pikom
Witam ponownie
Szczerze troszkę Was nie rozumiem, pochwialiłem sie że kupiłem diodki w danym sklepie i zastanawiam sie nad żyrandolem i już posądzacie mnie o "marketing wirusowy"
jesli Wam to przeszkadza to niech admin usunie te tematy i po sprawie, ja żadnego marketingu wirusowego nie promuje
P.S Dziękuje za opinie kolegów, którzy wypowiedzieli sie na temat lampy
Pozdrawiam
Szczerze troszkę Was nie rozumiem, pochwialiłem sie że kupiłem diodki w danym sklepie i zastanawiam sie nad żyrandolem i już posądzacie mnie o "marketing wirusowy"
jesli Wam to przeszkadza to niech admin usunie te tematy i po sprawie, ja żadnego marketingu wirusowego nie promuje
P.S Dziękuje za opinie kolegów, którzy wypowiedzieli sie na temat lampy
Pozdrawiam