Oświetlenie - Zajazd Rycerski Czeladź.

Domowe, energooszczędne instalacje LED, HID, halogenowe etc. Światło w stacjonarnych aplikacjach codziennego użytku.
Awatar użytkownika
midi

Oświetlenie - Zajazd Rycerski Czeladź.

Post autor: midi »

Witam, dziś przedstawię kilka fotek z realizacji oświetlenia w Zajeździe Rycerskim mieszczącym się w Czeladzi przy ul. Będzińskiej. Jest to spore zlecenie, duża część zainstalowanego tam oświetlenia bazuje na ledach, wykorzystaliśmy tam oczka diodowe mojej produkcji jak i taśmy ledowe. Cała inwestycja nie jest jeszcze zakończona, jednak przedstawiam kilka zdjęć na których widać co nie co.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
//www.swiatelka.pl/upload_img/miniaturki/ ... 143757.jpg[/img][/url]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
missieek

Post autor: missieek »

Ciekawe połączenie historii (chociaż w nowoczesnym wydaniu) i nowej technologii. Bardzo ładne, klimatyczne zdjęcia.
Jakie zostały użyte diody? Chodzi mi o ich barwę.
Awatar użytkownika
midi

Post autor: midi »

Diody zastosowane w projekcie to Q3 4D, taką decyzję podjął właściciel.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
ODPOWIEDZ