Body Kit i 3x XP-G

co i jak zrobiłem...
Awatar użytkownika
midi

Body Kit i 3x XP-G

Post autor: midi »

Na bazie body oferowanego w sklepiku złożyłem latarkę z trzema XP-G na pokładzie wraz z 20mm optyką carclo. Diody przylutowane bezpośrednio do miedzianego podłoża co pozwala na dobre odprowadzenie ciepła z diod, czuć to wyraźnie po krótkim czasie używania latarki nawet w średnim trybie ( coś koło 500mA w diodę ). Do zasilenia ledów użyłem drivera Cali&Df w wersji z trzema ciągłymi, programowalnymi trybami, maksymalny prąd 3A czyli każda dioda dostaje 1A prądu. Optyka sprawuje się według mnie bardzo dobrze, jest szeroko jak i daleko, wieczorem zrobię kilka fotek wtedy sami zobaczycie. Ilość światła jest imponująca, i robi wrażenie.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
midi

Post autor: midi »

Oto dwie fotki

Na tej odległość do wiaty wynosi 40m a do końca ogrodzenia 47m
Obrazek

A tutaj do ściany na przeciwko mamy 27m
Obrazek

Na koniec przypomnę że każda z diod dostaje 1A, mnie się podoba i myślę że XP-G to fajny emiter i może nieźle namieszać w świecie światełek :wink: .
Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
ODPOWIEDZ