Witam!
Nie wiem, czy jest to możliwe technicznie, ale pomyślałem, że można by udostępnić przycisk "pomógł" nie tylko dla autora tematu, ale także dla innych wypowiadających się w danym wątku. Często bowiem bywa tak, że ktoś inny, a nie akurat autor tematu, zada jakieś pytanie dot. danego projektu czy problemu i otrzyma na nie odpowiedź. Wtedy, pomijając już nawet kwestię "kto ile ma punktów" przyda się zaznaczyć tą pomocną wypowiedź, żeby potem łatwiej do niej dojść (bo z tego co zauważyłem to posty, które otrzymały "pomógł" są kolorowane na pomarańczowo, imo jest to całkiem przydatne).
Nie mówię, że jest to jakieś niezbędne, to tylko taki pomysł/sugestia
Pozdrawiam volt
"Pomógł" dostępne w każdym temacie
"Pomógł" dostępne w każdym temacie
Midi custom @ XM-L :: RC-G2 @ 15880 1/2/3 AA :: UF C3 @własny driver :: Tank007 E06 :: UF A10 :: UF C1 :: Solarforce Skyline 2 @ 4xAMC :: Skyline 1 :: XTAR A01
To prawda, ale sądzę, że jeśli pomógł działało by tylko w przypadku odpowiedzi na odpowiedź i mógłby dawać "pomógł" tylko user który wcześniej pisał coś w tym wątku to nadużycia byłyby minimalne - zresztą od tego jest moderator lub admin by dać po łapach za nadużycia... A i tak chwilowo nie ma tematu bo nie ma mozliwości udostepnienia tej funkcji...
Pozdr.
Pikom
Pikom
Dominiku, zawsze możemy się umówić, że za 3 nadużycia jest... BAN
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)