Hm, napisałem do kolegi Darka maila, ale nie odpisał mi.
Stworzyłem aluminiowy radiator pod diodę, także chyba sprawa chłodzenia załatwiona. Później się nim pochwalę, to ocenisz czy wystarczy.
Pozdrawiam
Tuning MLF-1W
Mam bliźniaczy model spark 3w-78. Spalił mi się w nim jeden z układów przez co lampka ciągle świeci i nie da się jej wyłączyć bez odłączania zasilania. W związku z tym planuje jej przeróbkę. Driverkiem będzie omawiany tutaj wcześniej SKU6190, zasilanie zapewnię z 4xAAA. Soczewka prawdopodobnie ROCKET-O. Mam wątpliwości do modelu diody. Co będzie najlepszym wyborem? XR-E Q5, XP-E Q5, czy może XP-G R5?
Rozumiem, w takim razie będę cierpliwie czekał ; )
Mój radiator wygląda tak o:
Powinien wystarczyć, nie będę przecież cały czas korzystał z trybu max, bo mam tylko 750mAh. Nie będę się już bawił w przeróbkę zasilania w niej, jak stwierdzę że nie będzie mi to wystarczało po prostu stworzę nową latarkę "rurkową" z koszyczkiem 18650 a ta będzie sluzyla jako latarka
Pozdrawiam
Mój radiator wygląda tak o:
Powinien wystarczyć, nie będę przecież cały czas korzystał z trybu max, bo mam tylko 750mAh. Nie będę się już bawił w przeróbkę zasilania w niej, jak stwierdzę że nie będzie mi to wystarczało po prostu stworzę nową latarkę "rurkową" z koszyczkiem 18650 a ta będzie sluzyla jako latarka
Pozdrawiam