Dx w końcu latarki na xpg
Dx w końcu latarki na xpg
Witam,
przeglądam dx i znalazłem ciekawie zapowiadającą się latarkę, a nawet 3
http://www.dealextreme.com/search.dx/search.xpg
Zastanawiam się nad zakupem, ale najpierw zapytam czy ktoś już ją ma?
przeglądam dx i znalazłem ciekawie zapowiadającą się latarkę, a nawet 3
http://www.dealextreme.com/search.dx/search.xpg
Zastanawiam się nad zakupem, ale najpierw zapytam czy ktoś już ją ma?
To są kopie Seraph-a, Lennin opisywał oryginał na forum. Tych na 100% jeszcze nikt nie ma, bo przecież pojawiły się dopiero w tym roku na DX
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
- piotrek966
Następne modele DX na XPG
Ultrafire C8 Cree XPG-R5 5-Mode 300-Lumen Memory LED Flashlight - Grey (1*18650)
Ultrafire C8 Cree XPG-R5 5-Mode 300-Lumen Memory LED Flashlight - Black (1*18650)
Trochę tylko dziwny ten reflektor - jakby połączenie dwóch.
Sam jestem ciekawy jak sprawuje się ten UnigueFire R5, bo na zdjęciach to ref. chyba od XR-E(rozmiar dziury pod LED) a wsadzili XPG R4.
Ultrafire C8 Cree XPG-R5 5-Mode 300-Lumen Memory LED Flashlight - Grey (1*18650)
Ultrafire C8 Cree XPG-R5 5-Mode 300-Lumen Memory LED Flashlight - Black (1*18650)
Trochę tylko dziwny ten reflektor - jakby połączenie dwóch.
Sam jestem ciekawy jak sprawuje się ten UnigueFire R5, bo na zdjęciach to ref. chyba od XR-E(rozmiar dziury pod LED) a wsadzili XPG R4.
napalam sie na ktoras xpg z DXa, ale nie odpowiada mi tutaj ten reflektor, musialbym wstawic kolimator (latarka ma byc na rower). zamiast wydawac 30zl na xp-g i moddowac swoja q5, dorzucilbym 30zl i oddal q5 rodzicielce do jej roweru
jezeli ktos ma w reku ktoras z DXowych XPG to bylbym bardzo wdzieczny za informacje jak wygladalaby potencjalna wymiana refa na kolimator.
jezeli ktos ma w reku ktoras z DXowych XPG to bylbym bardzo wdzieczny za informacje jak wygladalaby potencjalna wymiana refa na kolimator.
-
Witam wszystkich
To mój pierwszy post na forum chociaż czytam je od jakiegoś czasu...
Właśnie wróciłem do domu i czekała na mnie pewnie wszystkim dobrze znana... żółta koperta... z UniqueFire L2 5 mode.
Pierwsze wrażenie: mała, spodziewałem się, że będzie większa ale całkiem fajna:) Lakier czarny położony równo, bez odprysków, Z połyskiem coś a'la Maglite. Molet równy i symetryczny.
Drugie wrażenie po odkręceniu żeby włożyć 18650: gwint nacięty równo, bez zadziorów, trochę smaru, o-ringi są. W pełni demontowalna bez użycia narzędzi Sprężyki żółte (złote), ref aluminiowy OP. Szybka... tu mały zgrzyt bo co prawda "real glass" ale upaćkana czymś co nie daje się zetrzeć samą szmatką. Spróbuję jakimś płynem. Dioda w miarę symetrycznie osadzona w refie, który jest jakby trochę "za krótki",nie dochodzi do szkła.
Świeci... całkiem fajnie bo... zimno R2 przy niej wydaje mi się żółta.
Chyba tyle pierwszych wrażeń.
Pozdrawiam
To mój pierwszy post na forum chociaż czytam je od jakiegoś czasu...
Właśnie wróciłem do domu i czekała na mnie pewnie wszystkim dobrze znana... żółta koperta... z UniqueFire L2 5 mode.
Pierwsze wrażenie: mała, spodziewałem się, że będzie większa ale całkiem fajna:) Lakier czarny położony równo, bez odprysków, Z połyskiem coś a'la Maglite. Molet równy i symetryczny.
Drugie wrażenie po odkręceniu żeby włożyć 18650: gwint nacięty równo, bez zadziorów, trochę smaru, o-ringi są. W pełni demontowalna bez użycia narzędzi Sprężyki żółte (złote), ref aluminiowy OP. Szybka... tu mały zgrzyt bo co prawda "real glass" ale upaćkana czymś co nie daje się zetrzeć samą szmatką. Spróbuję jakimś płynem. Dioda w miarę symetrycznie osadzona w refie, który jest jakby trochę "za krótki",nie dochodzi do szkła.
Świeci... całkiem fajnie bo... zimno R2 przy niej wydaje mi się żółta.
Chyba tyle pierwszych wrażeń.
Pozdrawiam