Cos dla ludzi znajacych jezyk rosyjski. Pewnie na etykiecie jest napisane co to jest i do czego sluzy ale ja tego jezyka nie znam. Cos tam o galwanometrze chyba wspominaja.
Z pomoca przyszedl mi nawet kot.
Jednak po dluzszej chwili analizy stwierdzil tylko tyle:
Pozostale czesci zestawu.
Rosyjski sprzet. Co to jest i do czego słuzy?
Rosyjski sprzet. Co to jest i do czego słuzy?
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
- Calineczka
- Kontakt:
Google translator tekst "ЛИСТ УПАКОВОЧНЫ" tłumaczy jako ARKUSZ OPAKOWANIACH czyli można domyślać się ze jest to coś jak zestaw akcesoriów lub coś podobnego. Z kolei "ЖИДКОСТЯ" to płyn (liquid) do galwanometrów. Czyli masz zestaw płynów do galwanometrów typu ... i tu są wymienione. Podejrzewam, że są to wzorcowe płyny do kalibracji galwanometrów - ale patrząc na datę produkcji to ja bym ich nie używał...
Pozdr.
Pikom
Pikom
=============================================
Eksport
KI2-22 nr 42882
Zawartość opakowania
Galwanometry NY-84 V; VII; 6 szt.
Buteleczka z płynem do galwanometrów I-II; III; IV; V; VI-VII 5 szt.
Pakowacz (podpis) (data)
Kontrola jakości (podpis) (data)
=========================================
Tyle jeśli idzie o etykietkę w interpretacji Świetlik-translator , natomiast po naszemu galwanometr to bardzo czuły miernik prądu (rzędu nA). Co nie pasuje do ilustracji. Lekko strzelam, ale na podstawie swojego obcowania z aparaturą pomiarową obstawiam końcówki do PH-metrów i płyny buforowe do nich.
Eksport
KI2-22 nr 42882
Zawartość opakowania
Galwanometry NY-84 V; VII; 6 szt.
Buteleczka z płynem do galwanometrów I-II; III; IV; V; VI-VII 5 szt.
Pakowacz (podpis) (data)
Kontrola jakości (podpis) (data)
=========================================
Tyle jeśli idzie o etykietkę w interpretacji Świetlik-translator , natomiast po naszemu galwanometr to bardzo czuły miernik prądu (rzędu nA). Co nie pasuje do ilustracji. Lekko strzelam, ale na podstawie swojego obcowania z aparaturą pomiarową obstawiam końcówki do PH-metrów i płyny buforowe do nich.