Co sobie ostatnio kupiliście?
4 osobne zamowienia - raczej oczywistetoms_ pisze:...I jeszcze powiedz, że to wszystko zamówiłeś w jednym zamówieniu
Jak tam subiektywne wrażenia, ze świecenia tą srebrną ?
Srebrna plasuje sie zaraz po zmodyfikowanym romim 4 ledowym pozniej chyba jednak bedzie Aurora P7 bo swieci podobnie do kolejnej SST50 a przy tym mniej zjada pradu. Wogole to jakos zielonkawo swieca obie SST50 a P7 przy tym wyglada jak neutralna
Zamówione 10.01 w domu 25.01!!!
Latarka niezwłocznie zmieniła właściciela, ale w najbliższym czasie będzie mała recenzja
Nieco kontrowersyjna zabawka
Jak oświetli się karalucha z bliskiej odległości dwoma jednoCREEowymi ( ) latarkami zaczyna on drżeć (do podtrzymywania wystarczy jedna). W środku jest tylko mały silniczek z mimośrodowym odważniczkiem.
Latarka niezwłocznie zmieniła właściciela, ale w najbliższym czasie będzie mała recenzja
Nieco kontrowersyjna zabawka
Jak oświetli się karalucha z bliskiej odległości dwoma jednoCREEowymi ( ) latarkami zaczyna on drżeć (do podtrzymywania wystarczy jedna). W środku jest tylko mały silniczek z mimośrodowym odważniczkiem.
Dubito ergo sum!
Jak ten karaluch sie sprawuje?
Bo tak sie nad nim zastanawiam przy nastepnym zamowieniu, co by mojej trzodce nie bylo smutno
Darku, barwa swiatla jest calkiem fajna. Do lasu malo sie nadaje-slaby kontrast, ale w domu-rewelacja Stawiasz lampke jako swieczke i barwa nie wiele odbiega od zarowkowej, wiec fajny cieply klimat jest w pokoju.
Pozdrawiam
DNF
Bo tak sie nad nim zastanawiam przy nastepnym zamowieniu, co by mojej trzodce nie bylo smutno
Darku, barwa swiatla jest calkiem fajna. Do lasu malo sie nadaje-slaby kontrast, ale w domu-rewelacja Stawiasz lampke jako swieczke i barwa nie wiele odbiega od zarowkowej, wiec fajny cieply klimat jest w pokoju.
Pozdrawiam
DNF
Witam, kupiłem sobie siostrę Tanka 566 i z ciekawości MX power-a. Tank jakościowo wykonany jak model na R6 i można go stawiać na tyle. Zmieniłem tylko gumkę na GITD. MX rozwalił większość latarek na łopatki zasięgiem i mocą, oczywiscie na 16340 Ciągnie 1,3A z akusa. Na zdjeciu w porównaniu do znanych latarek
DNF, karaluch po prostu drży i tyle! Jak już pisałem potrzebne są dwie latarki, aby go uruchomić. Jak poświeci się trzema ( ), to aż podskakuje i na gładkim stole przemieszcza się. To bardzo prościutka konstrukcja, a chciałoby się, żeby nogami w zsynchronizowany sposób ruszał i wystarczałaby niewielka żarówka(?) na suficie do zasilenia! Może za x lat?
Dubito ergo sum!