Postojowe zamiast mijania i dziennych

Wszystko co świeci na czterech kółkach;)
Bartolo

Post autor: Bartolo »

Pożartować można, ale nam sens mojego pytania uciekł, ale to nic skoro lepiej się czepiać słówek. Ja zdania nie zmieniam Taśmy, paski "stringi" (LED Strings) w kloszach auta, a także często wychodzące poza (przyozdabianie zderzaków itp.), zazwyczaj świecące na niebiesko, nie wyglądają fajnie, koniec kropka.

ps. też nie lubie peesów :smile:
Awatar użytkownika
Tomek210
Kontakt:

Post autor: Tomek210 »

Calineczka pisze:żarówki OSRAM też są extra ;-)
za to stringi marki Osram to już za wiele.
Obrazek
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

Tomek210, się popłakałem :mrgreen:
Bartolo, przepraszam Cię za OT. ;-)
Bartolo

Post autor: Bartolo »

Tomek210, w 100% się zgadzam :)
Calineczka, no problem :) sorry za off topic w ogóle.
aven

Post autor: aven »

OK, po "przerwie" na stringi chciałbym zapytać jakie możecie polecić lampki dzienne na ledach do 200-250pln

(widziałem że już ktoś pytał o Waszą ocenę kilka lamp, ale miał chyba wyższy przedział kwotowy plus podane były linki do aukcji allegro, które wygasły)

Z góry dziękuje!
...John

Post autor: ...John »

aven pisze:OK, po "przerwie" na stringi chciałbym zapytać jakie możecie polecić lampki dzienne na ledach do 200-250pln

(widziałem że już ktoś pytał o Waszą ocenę kilka lamp, ale miał chyba wyższy przedział kwotowy plus podane były linki do aukcji allegro, które wygasły)

Z góry dziękuje!
W tych pieniądzach sensowna jest jedynie własna konstrukcja. Przykład masz na forum, jak jeden użytkownik przerobił na led, komplet świateł firmy wesem. W to co jest na allegro, bym się nie bawił, bo nie wiadomo tak naprawdę ile te diody flux, które są zasilane sporym amperażem będą świecić. A jak kilka przestanie świecić to już nie jest tak ładnie i pieniążki w błoto.
Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ