DealExtreme - zakupy
W DX-ie robiłem 2 razy zakupy w grudniu, 04.12 i 08.12. Obie paczki dotarły przed świętami, 21.12 i 23.12...
Teraz zamawiałem 2 razy, 13 i 15 stycznia i mam już potwierdzenie wysłania obu przesyłek.
Moje przesyłki z DX-a zawsze docierały po max 12-14 dniach, czasem troszkę krócej....
Szczęście coś mam (odpukać).
Teraz zamawiałem 2 razy, 13 i 15 stycznia i mam już potwierdzenie wysłania obu przesyłek.
Moje przesyłki z DX-a zawsze docierały po max 12-14 dniach, czasem troszkę krócej....
Szczęście coś mam (odpukać).
Jakis wysyp paczek z listopada jest, ciekawe czemu. Nagle do wiekszej ilosci osob zaczely dochodzic te paczki.
Ale numer. Dwie paczki DX wyslalo o tej samej godzinie tego samego dnia. Jedna opuscila Hong Kong a druga zostala na poczcie, chyba ze tracking oszukuje i obydwie polecialy.
Ale numer. Dwie paczki DX wyslalo o tej samej godzinie tego samego dnia. Jedna opuscila Hong Kong a druga zostala na poczcie, chyba ze tracking oszukuje i obydwie polecialy.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Przyszła teraz niespodziewana paczka którą anulowałem. Wysłana 19 ( EDIT 8 ) stycznia. Zwrotu za nią nie dostałem jeszcze ale jeden produkt mi się nie zgadza. Zamiast pencety dostałem latarkę z solarem:) ale fajna. Akorayk-106 tak szybo przyszedł?!
Druga sprawa to listonoszka. Odbieram domofon a Ona do mnie : MIKOŁAJ (ostatnio powiedziałem jej ze czekam na nia jak na Mikołaja hahaha DX naprawdę się odblokował
Druga sprawa to listonoszka. Odbieram domofon a Ona do mnie : MIKOŁAJ (ostatnio powiedziałem jej ze czekam na nia jak na Mikołaja hahaha DX naprawdę się odblokował
Ostatnio zmieniony środa 20 sty 2010, 15:24 przez freebike, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Witam
mam dalej problem z wysylka z DX.Podzielili mi tak glupio zamowienie ze najistotniejsza jego czesc wyslali bez trakingu bo bylo ponizej 15$.Na stronie pisze ze wyszlo to 28listopada,ocztywiscie nie doszlo.Pisalem juz 2 razy do nich to mowili zeby czekac 2mies.Wlasnie mija ten czas.Jak walczyc u nich o zwrot kasy?trzeba cos wypelnic?
mam dalej problem z wysylka z DX.Podzielili mi tak glupio zamowienie ze najistotniejsza jego czesc wyslali bez trakingu bo bylo ponizej 15$.Na stronie pisze ze wyszlo to 28listopada,ocztywiscie nie doszlo.Pisalem juz 2 razy do nich to mowili zeby czekac 2mies.Wlasnie mija ten czas.Jak walczyc u nich o zwrot kasy?trzeba cos wypelnic?
cześć, gdzieś wyżej masz opisane jak zgłaszać reklamacje. Do mnie tez pisali żebym czekał i w końcu doszło. W tym czasie reklamowałem przesyłkę. Zwykle wygląda to tak że Ty piszesz do nich że nie dostałeś, oni żebyś sprawdził na poczcie i potwierdził adres. Potem sprawdzą sami gdzie ta paczka jest itd aż dostaniesz przesyłkę i wycofasz reklamacje, albo wyślą jeszcze raz.kr1s1983 pisze:Witam