Co sobie ostatnio kupiliście?
Witam, to mój jeden z ostatnich zakupów jakie zrobiłem niebawem dołączy do niego jeszcze jedna maszyna, jak przytaszczę to też pokażę.
A od tego się zaczęło
Pozdrawiam.
A od tego się zaczęło
Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
- Calineczka
- Kontakt:
Pawelsz, można zobaczyć na żywo?
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Dominik wziął na warsztat?
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Czy ktoś w kilku prostych słowach będzie mi potrafił wytłumaczyć skąd taki owczy pęd na foldery, że każdy musi mieć kilkanaście? Do czego się używa takich noży?
Chętnie bym wypełnił wszystkie kieszenie multitoolami różnych producentów ale dla noża typu folder żadnego zastosowania nie widzę... Już zakup multitoola sam przed sobą argumentuję na siłę coraz dziwniejszymi zastosowaniami a tak naprawdę to kupię bo ładny i się błyszczy
Chętnie bym wypełnił wszystkie kieszenie multitoolami różnych producentów ale dla noża typu folder żadnego zastosowania nie widzę... Już zakup multitoola sam przed sobą argumentuję na siłę coraz dziwniejszymi zastosowaniami a tak naprawdę to kupię bo ładny i się błyszczy