Problem z jetbeam m1x

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
jarekdepeche

Problem z jetbeam m1x

Post autor: jarekdepeche »

Witam Forumowiczów.

Mam dosyć śmieszny problem z moim M1X, otóż niechcący włączył mi sie tryb stroboskopowy, a po przekreceniu główki mam teraz tryb 5%. Może któs wie jak powrócić do stałego trybu 100% ? Wskazówki w instrukcji na temat resetowania nie przynoszą efektu.
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

Luzujesz głowice aby mrugało stroboskopem, szybko dwa razy wyłączasz i włączasz latarke, powinno wejsc w setup tego trybu regulowanego ;)

Jezeli taki zabieg nie pomoże to juz druga sztuka która by padła ostatnimi czasy z tego co mi wiadomo.
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
jarekdepeche

Post autor: jarekdepeche »

lennin pisze:Luzujesz głowice aby mrugało stroboskopem, szybko dwa razy wyłączasz i włączasz latarke, powinno wejsc w setup tego trybu regulowanego ;)

Jezeli taki zabieg nie pomoże to juz druga sztuka która by padła ostatnimi czasy z tego co mi wiadomo.

Nie pomaga, nic nie pomaga
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

Jak masz gwarancje zwróć sie do sprzedawcy :/
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
ODPOWIEDZ