to mój pierwszy post, więc witam wszystkich.
Kupiłem latarkę ML-310 (http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31730)
Mam akumulatory litowo jonowe, które teoretycznie nadają się do niej, tylko że są dłuższe ok. 2.5 cm od baterii aa i dlatego nie mieszczą się w latarce.
Czy gdzieś mogę dostać tuleję przedłużającą latarkę, tak abym mógł używać tej latarki z moim akumulatorej li-ion ?
Zdjęcie tulei w załączniku (ta jest za krótka, ale gdyby połączyć takie dwie byłoby ok)
Gdzie dostanę tuleję przedłużającą ?
Gdzie dostanę tuleję przedłużającą ?
Ostatnio zmieniony czwartek 07 sty 2010, 14:33 przez mojomad, łącznie zmieniany 1 raz.
tokarz to ostateczność, na razie wybiorę się do obi, albo innego marketu budowlanego, może uda mi się znaleźć coś co będzie przypominało taką tuleję (i ew. samemu dorobić gwint)igi pisze:W opisie nie ma nic o 18650 bo pewnie takie posiadasz, a tulejkę samą raczej nie dostaniesz - pogadaj z jakimś tokarzem to Ci dorobi za nieduże pieniądze.
[ Dodano: 7 Styczeń 2010, 14:50 ]
DNF pisze:Witaj,
Fajna ta lampka, jakis czas temu ja namierzalem.
Dasz rade jakas recke skrobnac?
Najbardziej mnie interesuje chlodzenie.
Pozdrawiam
DNF
PS w Twoim poscie dodalem tagi by utworzyc link-jestem tak leniwy, ze nie chcialo mi sie go kopiowac do przegladarki
Postaram się napisać recenzję, chociaż nie będzie łatwo, bo to moja pierwsza prawdziwa latarka, wcześniej używałem latarek za 5zł i nie mam porównania.
Ale ok, wkrótce napiszę recenzję.
PS. za XXXXXXX nie wiem o co chodzi z tagami i kopiowaniem do przeglądarki
Ostatnio zmieniony czwartek 07 sty 2010, 21:22 przez mojomad, łącznie zmieniany 1 raz.