Co sobie ostatnio kupiliście?
W fokusie nic nie nabyłem zobaczyłem w Anszułanie (Auchan czy jakoś tak), prawie kupiłem, ale w MediaMarkt był o 40zł tańszy! A z onszona mam myszkę bezprzewodową za 40zł firmy yyy.. CANYON, niby na 2,4GHz.
PS. A jak tam sylwester? Mi coś cienko powychodziło, achtung sąsiada walnął trochę głośniej niż moje 12g SSA Ale te małe 2,5g całkiem przyzwoicie jak na taką wielkość. Jeszcze miałem szelki z zeszłego roku (kupne) które, w najlepszym przypadku, wybuchały 3m nad ziemią
PS. A jak tam sylwester? Mi coś cienko powychodziło, achtung sąsiada walnął trochę głośniej niż moje 12g SSA Ale te małe 2,5g całkiem przyzwoicie jak na taką wielkość. Jeszcze miałem szelki z zeszłego roku (kupne) które, w najlepszym przypadku, wybuchały 3m nad ziemią
Midi custom @ XM-L :: RC-G2 @ 15880 1/2/3 AA :: UF C3 @własny driver :: Tank007 E06 :: UF A10 :: UF C1 :: Solarforce Skyline 2 @ 4xAMC :: Skyline 1 :: XTAR A01
Dzisiaj w końcu doszedł do mnie oczekiwany Sanrenmu 710 - wieeeeelkie dzięki, ElSor
Na drugim zdjęciu z nożykiem Fenix'a - wydaje mi się, że 710 i Fenix'a łączą więzy krwi (jedna fabryka ) - porównajcie: 710 i B4762
pozdrawiam
yano
Na drugim zdjęciu z nożykiem Fenix'a - wydaje mi się, że 710 i Fenix'a łączą więzy krwi (jedna fabryka ) - porównajcie: 710 i B4762
pozdrawiam
yano
- Załączniki
-
- DSCN5462.jpg (145.41 KiB) Przejrzano 317 razy
-
- DSCN5459.jpg (139.2 KiB) Przejrzano 316 razy
pozdrawiam
dziękuję
i do widzenia
yano
dziękuję