Co sobie ostatnio kupiliście?
DNF, pewnie przy latarkach też sobie tak obiecywałeś . Ja póki co z folderków mam tylko SRM 710 i Spyderco Tenacious i więcej nie potrzebuję . Scyzoryki to inna sprawa, ale to inny temat . A SRM 710 to bardzo przyzwoity i ładny nożyk - zawsze wisi na klipsie w kieszeni obok AKO K106 - jak dla mnie perfect EDC.
A propos emotek - w końcu będę miał wolną chwilkę by dokończyć nasze emotki na forum, bo ostatnio taki zapierdziel ( wybaczcie słowo, inaczej ciężko to opisać ) miałem, że nawet programu odpalić czasu nie było .
P.S. DNF, pytałeś kiedyś o pliki z koszulkami światełkowymi - tak, gdzieś je mam, poszukam i jak coś poleci PW .
A propos emotek - w końcu będę miał wolną chwilkę by dokończyć nasze emotki na forum, bo ostatnio taki zapierdziel ( wybaczcie słowo, inaczej ciężko to opisać ) miałem, że nawet programu odpalić czasu nie było .
P.S. DNF, pytałeś kiedyś o pliki z koszulkami światełkowymi - tak, gdzieś je mam, poszukam i jak coś poleci PW .
DNF, nie ma problemu - jutro poszukam .
A, zapomniałem - Spodnie Termoaktywne EXPEDUS. Takie "kalesonki" na mrozy i snowboard .
A, zapomniałem - Spodnie Termoaktywne EXPEDUS. Takie "kalesonki" na mrozy i snowboard .
No, to pod względem nietypowości gadżetu na tym forum chyba przebijam
Waga kuchenna - rzecz potrzebna mi do zbicia masy ciała do żądanych 72kg w marcu (na razie ważę w granicach 75-76kg). Bez kontroli kalorii albo jem za dużo, albo słabnę na treningach. Łazienkową już mam, a tej mi brakowało do kompletu.
Waga kuchenna - rzecz potrzebna mi do zbicia masy ciała do żądanych 72kg w marcu (na razie ważę w granicach 75-76kg). Bez kontroli kalorii albo jem za dużo, albo słabnę na treningach. Łazienkową już mam, a tej mi brakowało do kompletu.
- Załączniki
-
- waga.JPG (14.33 KiB) Przejrzano 510 razy
W zasadzie to latarka stara, jedna ze starszych w mojej kolekcji - Nitecore Defender Infinity, ale dostała XP-G R5 1B/1C i nowy sterownik (a jaki, to widać na zdjęciu ). Mod by mar3.
Przy 1,2A w diodę szybko robi się mały ogrzewacz do rąk (a podobno znowu idą mrozy )
Przy 1,2A w diodę szybko robi się mały ogrzewacz do rąk (a podobno znowu idą mrozy )
- Załączniki
-
- DSCN5456.JPG (97.66 KiB) Przejrzano 361 razy
-
- DSCN5453.JPG (106.18 KiB) Przejrzano 361 razy
pozdrawiam
dziękuję
i do widzenia
yano
dziękuję
i do widzenia
yano