Pytaj o U2 SUN - na pewno sie nie zawiedziesz. W drugiej kolejnosci U2SV0, najlepiej z binu napieciowego H (U2SV0H - nizszego napiecia przewodzenia raczej nie znajdziesz). Bedzie drozej niz za chinszczyzne, ale duzo duzo lepiej.turin pisze:
1. Czy to SSC P4 U SW01 jest optymalne
Princeton APEX SSC P4 mod
To ja się pochwalę.... Princeton Apex XPG mod
Luxeon III - low / high
Cree XP-G R4 low/high
Na dworze :
Luxeon III - low / high
Jest tylko jedna amba - ścieżka była mokra tu jest sucha
Cree XP-G R4 low/high
Luxeon III - low / high
Cree XP-G R4 low/high
Na dworze :
Luxeon III - low / high
Jest tylko jedna amba - ścieżka była mokra tu jest sucha
Cree XP-G R4 low/high
użytkownik zbanowany za niekoleżeńskie zachowanie (m.in. wykasowanie wartościowych treści ze swoich postów)
- Calineczka
- Kontakt:
Zjadło mi cały tekst właśnie... z wywodami etc
Wysokość w Lux III to 2,6mm a tu 2,45mm czyli trochę brakuje - w praktyce po eksperymencie z CatEye 500G i porównaniu wyszło, że jest idealnie więc powtórzyłem z 2 czołówkami.
Centrowanie - na oko, nie stanowi to specjalnego problemu - trzeba mieć sprawne palce i proste oko
No i jeszcze zapomniałbym dodać... wymieniłem zasilanie 4x AA NiMH jest dobre 4x 18650 Li-Ion jest lepsze
Wysokość w Lux III to 2,6mm a tu 2,45mm czyli trochę brakuje - w praktyce po eksperymencie z CatEye 500G i porównaniu wyszło, że jest idealnie więc powtórzyłem z 2 czołówkami.
Centrowanie - na oko, nie stanowi to specjalnego problemu - trzeba mieć sprawne palce i proste oko
No i jeszcze zapomniałbym dodać... wymieniłem zasilanie 4x AA NiMH jest dobre 4x 18650 Li-Ion jest lepsze