Zakupy w KAI
-
Próbowałem chyba wszystkiego.Jak chcę żeby przypomnieli mi hasło to wyskakuje ERROR.Zupełnie nie wiem co zrobićPikom pisze:wojtasss75 - pytanie zasadnicze - czy aby założyłeś konto na KAI? Jeśli tak, to użyj opcji w prawy dolnym rogu strony: Forgot your password? Click here - dostaniesz wtedy na e-mail którego użyłes przy rejestracji przypomnienie hasła... Jeśli nie zakładałeś konta, to załóż (z tym samym adresem e-mail jak przy zakupie).
- Calineczka
- Kontakt:
Moja historyjka z 27.11. właśnie dobiegła końca: dostałem 7,5$ upustu (czyli jakieś 30% wartości latarki) do wykorzystania przy kolejnym zamówieniu. Złożyłem takie na m.in. szybki (są nawet niezłe) 05.12., 07.12. dostałem nr zamówienia, 11.12. info, że wysłane, ale nie podali nr przesyłki, a po zalogowaniu w KD tego zamówienia nie było widać. Miałem trochę wątpliwości, ale na każdego maila odpisali, nawet podali adres do sprawdzenia stanu zamówienia ale tu login z KD nie działał. Już ich miałem poganiać, bo w międzyczasie przyszła przesyłka z DX (zamówienie z 10.12., dostawa 30.12.), a tu niespodzianka - 31.12. awizo (wg HK Post przesyłka wyleciała 19.12.).
W każdym razie, nie wyszło aż tak źle, tym razem jakoś się obronili
W każdym razie, nie wyszło aż tak źle, tym razem jakoś się obronili