Zakupy w KAI

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
Tomek210
Kontakt:

Post autor: Tomek210 »

Dodam jeszcze, że jeśli zmieniałeś hasło to sprawdź czy przypadkiem stare nie działa. Ja tak miałem - zmieniłem hasło, działało a następnego dnia już nie i musiałem użyć hasła z rejestracji.
Obrazek
Awatar użytkownika
Darek

Post autor: Darek »

A ja 1.12 zamówiem u nich refki wszystkie były dostepne od ręki ale jak narazie zero wiadomosci o wysyłce .Wszystkie back order.Co za czasy .
DNF

Post autor: DNF »

Darku, ja rowniez czekam na refka i akusy. Nie moge zlozyc customa przez to do konca.
A DXowi sie nie spieszy, zeby nawet to spakowac :/
Pozdrawiam
DNF
wojtasss75

Post autor: wojtasss75 »

Pikom pisze:wojtasss75 - pytanie zasadnicze - czy aby założyłeś konto na KAI? Jeśli tak, to użyj opcji w prawy dolnym rogu strony: Forgot your password? Click here - dostaniesz wtedy na e-mail którego użyłes przy rejestracji przypomnienie hasła... Jeśli nie zakładałeś konta, to załóż (z tym samym adresem e-mail jak przy zakupie).
Próbowałem chyba wszystkiego.Jak chcę żeby przypomnieli mi hasło to wyskakuje ERROR.Zupełnie nie wiem co zrobić
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

wojtasss75 pisze:Zupełnie nie wiem co zrobić
napisac do nich na maila
Awatar użytkownika
Darek

Po złozeniu zamówienia 1 grudnia dzis dostałem maila o wysyłce .Myśle że jeszcze ze dwa tygodnie i refki wreście dojda.(Robota mi stoi). ;)
tisher

Post autor: tisher »

Zamowilem 24.10. dostalem 16.12, to jest predkosc! :)
DNF

Darku, moje refki sa wlasnie pakowane.
Uff wreszcie skrece customa :D
Pozdrawiam
DNF
Awatar użytkownika
Darek

Pakowanie z tego co wiem może troche potrwać ;) .Szczególnie ze okres swiateczny ale trzeba mieć nadzieje.
emerel

Post autor: emerel »

Moja historyjka z 27.11. właśnie dobiegła końca: dostałem 7,5$ upustu (czyli jakieś 30% wartości latarki) do wykorzystania przy kolejnym zamówieniu. Złożyłem takie na m.in. szybki (są nawet niezłe) 05.12., 07.12. dostałem nr zamówienia, 11.12. info, że wysłane, ale nie podali nr przesyłki, a po zalogowaniu w KD tego zamówienia nie było widać. Miałem trochę wątpliwości, ale na każdego maila odpisali, nawet podali adres do sprawdzenia stanu zamówienia ale tu login z KD nie działał. Już ich miałem poganiać, bo w międzyczasie przyszła przesyłka z DX (zamówienie z 10.12., dostawa 30.12.), a tu niespodzianka - 31.12. awizo (wg HK Post przesyłka wyleciała 19.12.).
W każdym razie, nie wyszło aż tak źle, tym razem jakoś się obronili :)
Kris_1

Post autor: Kris_1 »

Pamiętajmy że wszystkie przesyłki przechodzą przez Urząd Celny. Jak im się nie chce to mogą i 2 tygodnie przetrzymać.
Ostatnio sporo nerwów na tym zjadłem.
DNF

A sprobuj sie do tego je*%$ urzedu sie dodzwonic.
Jak Ci sie uda to masz u mnie Cole :)
Pozdrawiam
DNF
Awatar użytkownika
Darek

A do mnie dziś właśnie dotarły refy zamówione 1 grudnia.Niby wszystko OK tylko że dwa dotarły inne niz zamawiałem ale trudno wykorzysta się :) ,tylko jakies dziwne 33X25 tylko dziura pod leda FI 10 może pod MCE?.
ODPOWIEDZ