Za dużo przyklejonych wątków!

...sprawy techniczne i organizacyjne dotyczące forum...propozycje, uwagi, wnioski, pochwały ;-)...etc
ixjakub

Za dużo przyklejonych wątków!

Post autor: ixjakub »

Witam!
Mam propozycję do adminów, aby wszystkie przyklejone tematy przerzucić do nowego działu (nie wiem jak go nazwać :roll: ), bo jest ich ZA DUŻO! A w reszcie działów dać jakiś odnośnik do tego działu. Można przenieść tylko te przyczepione, które są identyczne dla wszystkich.
:wink:
Awatar użytkownika
Pikom
Site Admin

Post autor: Pikom »

ixjakub - masz na myśli w końcu przyklejone czy ogłoszenia?

Bo przyklejone są tylko dla jednego subforum a ogłoszenia dla wszystkich. No i problem w tym, że jak się admin zdecydował dać coś jako ogłoszenie, to pewnie chodziło mu właśnie o to, by było wszędzie widoczne na pierwszy rzut oka... Sądzę, że Twój apel powinien rozpatrzyć autor każdego z ogłoszeń indywidualnie :)
Pozdr.
Pikom
ixjakub

Chodzi mi glownie o te z kula ziemska. (ogloszenia?):P Za kilka(nascie) miesiecy moze sie ich zrobic tyle, ze... :)

Dobra, juz nic. :P
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

ixjakub pisze:Chodzi mi glownie o te z kula ziemska. (ogloszenia?):P Za kilka(nascie) miesiecy moze sie ich zrobic tyle, ze... :)

Dobra, juz nic. :P
One nie wziely sie z niczego. I latwo je ignorowac, przeciez nie czytasz ich za kazdym razem? I jak na dwa lata dzialanosci forum to chyba nie naplodzilismy ich az tak duzo? I chyba nie przybywa ich szybko?

jeden zdegradowalem ;-)
ixjakub

Chcesz 'pomogl'? :P Już jest lepiej. ;)
ODPOWIEDZ