Witam!
Mam propozycję do adminów, aby wszystkie przyklejone tematy przerzucić do nowego działu (nie wiem jak go nazwać ), bo jest ich ZA DUŻO! A w reszcie działów dać jakiś odnośnik do tego działu. Można przenieść tylko te przyczepione, które są identyczne dla wszystkich.
Za dużo przyklejonych wątków!
ixjakub - masz na myśli w końcu przyklejone czy ogłoszenia?
Bo przyklejone są tylko dla jednego subforum a ogłoszenia dla wszystkich. No i problem w tym, że jak się admin zdecydował dać coś jako ogłoszenie, to pewnie chodziło mu właśnie o to, by było wszędzie widoczne na pierwszy rzut oka... Sądzę, że Twój apel powinien rozpatrzyć autor każdego z ogłoszeń indywidualnie
Bo przyklejone są tylko dla jednego subforum a ogłoszenia dla wszystkich. No i problem w tym, że jak się admin zdecydował dać coś jako ogłoszenie, to pewnie chodziło mu właśnie o to, by było wszędzie widoczne na pierwszy rzut oka... Sądzę, że Twój apel powinien rozpatrzyć autor każdego z ogłoszeń indywidualnie
Pozdr.
Pikom
Pikom
- Calineczka
- Kontakt:
One nie wziely sie z niczego. I latwo je ignorowac, przeciez nie czytasz ich za kazdym razem? I jak na dwa lata dzialanosci forum to chyba nie naplodzilismy ich az tak duzo? I chyba nie przybywa ich szybko?ixjakub pisze:Chodzi mi glownie o te z kula ziemska. (ogloszenia?):P Za kilka(nascie) miesiecy moze sie ich zrobic tyle, ze...
Dobra, juz nic.
jeden zdegradowalem