PROPOZYCJA dla taktycznych (i nie tylko)
-
Witam, ja również jestem chętny na 1szt.
Tutaj były wczoraj po 60zł /szt, były, bo już nieaktualne
Były bo ja je wziąłem:P hehe a teraz apetyt rośniebonio2 pisze:Witam, ja również jestem chętny na 1szt.
Bo ja wiem czy rośnie? Dziwię Ci sie, że wykupiłeś noże warte kilka dolarów w cenie 60zł/szt Szczerze powiedziawszy mam czym ciąć (Rat1 Boker Plus 3Vicki, mikov automat), ale jak by się udało kupić taki nożyk już z wysyłką w Polsce za 35zł to czemu nie...K_D_G pisze:a teraz apetyt rośnie:P
Pozdrawiam
Tomek
Hmmm sory za .... wiadomo co ale odpowiem tu wziąłem nożyki bo w Polsce chodziły do tej pory po ok 90 zł zreszta na alledrogo jeszcze takie znajdziecie a w licytacjach ceny dochodzą do ponad 100 więc jak chciałem takowego mieć to kupiłem za 60 2 nabyłem bo... był a mój ojciec ma podobne hobby. Apetyt rośnie bo jak już ma sie to w łapie to można na 100% ocenić czy warto a warto. Postanowilem więc wykazać ciut ciut koleżeńskości i podzielić się z kolegami z forum informacją a że pojawiła się możliwość zamówienia większej ilości pomyślałem o kuzynie wujku itd itdbonio2 pisze:Bo ja wiem czy rośnie? Dziwię Ci sie, że wykupiłeś noże warte kilka dolarów w cenie 60zł/szt Szczerze powiedziawszy mam czym ciąć (Rat1 Boker Plus 3Vicki, mikov automat), ale jak by się udało kupić taki nożyk już z wysyłką w Polsce za 35zł to czemu nie...K_D_G pisze:a teraz apetyt rośnie:P
Pozdrawiam
Tomek
Reasumując 12 sam bym nie zamówił bo i poco? Jak chce mieć 2 to wole kupić u nas szybko i już mieć... a że nadażyła się okazja to... grzech nieskorzystać
Ps. co do cięcia to też mam czym ciąć ( 4 Vicki w tym 2 duże Kershaw bear hunter, cold steel Bushman, Customowy Fixed z D2, kilka noży Mora jakieś Opinele.... a teraz ten sanrenmu do tego jednego mam zamiar poświęcić na testy (których raczej nie przeżyje) a resztą chciałbym uszczęsliwić parę osób. Już wie kolega PO CO? mi tyle i czemu apetyt rośnie
/\
Jeszcze raz przepraszam za... to I i prosiłbym aby w tym wątku piać już tylko Kto ile ewentualnie dlaczego
NO i zgłaszać się kto chętny na podjęcie się zamówienia i rozesłania paczuszek