Konkurencja dla LED LENSNER P7
Konkurencja dla LED LENSNER P7
Na początku chciałbym się przywitać ze wszystkimi na forum i jak się pewnie domyślacie jestem"świeżak" Długo szukałem lecz nieznalazłem przekonującej mnie lektury a mianwicie konkurencji dla Led Lensner P7 dlaczego dla niej ponieważ bardzo odpowiada mi gabarytowo no i zoom obsługiwany jedną ręką. Nadzwyczaj ogranicza mnie ubranie w jakim pracuję a noszę ze sobą nietylko latarkę . Tak więc chciałbym zapytać znawców tematu czy jest jakiaś latarka która będzie emitowała mocniejsze światło i miała wększy zasięg przy tych gabarytach ewentualnie niewiele większych. Latarki będę używał w terenie a kwota jaką mogę przeznaczyć powiedzmy 500 zł aha i jeszcze jedno niezabardo znam się na lutowaniu chyba że ktoś na forum... Z góry dziękuję za odpowiedzi
Witaj 3dyszki !
Jeśli nie potrzebujesz zoom'a, to myślę, że jest kilka ciekawych latarek z niezłymi parametrami. Kwestia tego czy chcesz się trzymać akumulatorków NiMH, czy może Li-ion.
Przejrzyj sobie ofertę jetbeam'a (www.jet-pol.pl), myślę że w takim budżecie zmieścisz się z modelem Jet III-M, ładowarką i kompletem akumulatorków 18650. Jesli ma być na zwykłe akumulatorki to ITP A6 Polestar (recenzja na forum). Trochę większa, ale za to bardzo mocna.
Jeśli nie potrzebujesz zoom'a, to myślę, że jest kilka ciekawych latarek z niezłymi parametrami. Kwestia tego czy chcesz się trzymać akumulatorków NiMH, czy może Li-ion.
Przejrzyj sobie ofertę jetbeam'a (www.jet-pol.pl), myślę że w takim budżecie zmieścisz się z modelem Jet III-M, ładowarką i kompletem akumulatorków 18650. Jesli ma być na zwykłe akumulatorki to ITP A6 Polestar (recenzja na forum). Trochę większa, ale za to bardzo mocna.
-