Pokażcie swoje światełka!
Nie tyle w celu pokazania swoich światełek ( brakuje V-65C, a SmallSun w niedzielę idzie w łapy kumpla ), co porównania wymiarów. Zdjęcia na szybko, więc wybaczcie brak walorów artystycznych .
Od lewej występują:
SmallSun ZY-C37 | Romisen RC-K4 | Romisen RC-G2 | AKOray K-106 | Tank007 TK-701 | BIC mini | Zapsy | AA
Od lewej występują:
SmallSun ZY-C37 | Romisen RC-K4 | Romisen RC-G2 | AKOray K-106 | Tank007 TK-701 | BIC mini | Zapsy | AA
Będzie drobna recenzja. To egzemplarz testowy. Wkład do typowej oprawy halogenowej fi 50mm, do zabudowy. Obróbka "Full CNC" - szlifierka kątowa, pilnik i papier ścierny. Ładna plątanina kabelków i śliczny, złoty radiator od procka Po montażu wszystko jest ukryte, od czoła zamknięte matowym pleksiglasem. Ledy - Cree 1W, 75-80 lm @350mA, temp. barwowa około 3000K, świecą jak typowy halogen. Zasilanie z trafo toroidalnego 12V. Stabilizacja prądu na AMC7135. Daje to dużo światła, na oko odpowiada halogenowi 50W. Koszt wykonania znikomy.
A kilka wariacji na temat nowej lampki .
(Tak, wiem, paracord przepalony, ale fociłem w JPG a nie w RAW i ciężko było odratować)
PS. Nie wiem, czy nie za jasno/za ciemno, mój CRT według tego kalibracja.
--------------------
I tak bonusowo:
(Tak, wiem, paracord przepalony, ale fociłem w JPG a nie w RAW i ciężko było odratować)
--------------------
I tak bonusowo:
Łoooł 45 diodek
Ostatnio zmieniony środa 18 lis 2009, 22:08 przez piplo, łącznie zmieniany 1 raz.
Freestyle Music Forever ~_~
Używam tej lampy od ok. 2 miesięcy i powiem uczciwie że spisuje się dobrze, tyle że czasami "światełka" jest za mało gdyby tak wymienić diody na lepsze to całkiem...całkiem
PS. Można było zakupić ją w dyskoncie "Biedroneczki są w kropeczki" za przysłowiowe grosze.
PS. Można było zakupić ją w dyskoncie "Biedroneczki są w kropeczki" za przysłowiowe grosze.
Pozdrawiam
Mariusz
Jeśli pomogłem Ci w Twoim temacie to kliknij na "pomógł" przy moim poście....... to nic nie kosztuje ...... Wielkie Dzięki
Mariusz
Jeśli pomogłem Ci w Twoim temacie to kliknij na "pomógł" przy moim poście....... to nic nie kosztuje ...... Wielkie Dzięki