Tank007 E07 mała czarna
Tank007 E07 mała czarna
Witam,
wczoraj przyszła paczka od Chińskiego Mikołaja Czasy trudne, trzeba samemu sobie robić prezenty hehe
Ciekawiło mnie jak Osram świeci. Zamówiony Tank jest własnie na takiej diodzie. Posiada jeden tryb i przekręcany włącznik. Zasilanie 1xAA Więcej danych i cena TUTAJ
Powłoka na tyle twarda że po przejechaniu ostrą szpilką z Victorinoxa nadal jest czarna. Naprawdę czarna i równo położona. Dokładne wykonanie, ładne gwinty i co ważne nasmarowane. Głowica jest miedziana lub mosiężna i jak przystało na nazwę pancerna. Głęboki ref a w nim diódka wielkości oka małej szprotki równo wycentrowana. Zwracam na to uwagę bo w Trustfire XP-E 23 była krzywo przyklejona i musiałem poprawiać.
No i w akcji o sufit z 1m
Tutaj porównanie do Trustfire
Tank007 po lewej
Latarka miała wadę która sama się naprawiła. Nowy włącznik sie zacinał i po wyłączeniu nadal świeciła. Po kilkunastu uderzeniach o stół działa żartuje kilkunastu włączeniach.
Pozdrawiam
wczoraj przyszła paczka od Chińskiego Mikołaja Czasy trudne, trzeba samemu sobie robić prezenty hehe
Ciekawiło mnie jak Osram świeci. Zamówiony Tank jest własnie na takiej diodzie. Posiada jeden tryb i przekręcany włącznik. Zasilanie 1xAA Więcej danych i cena TUTAJ
Powłoka na tyle twarda że po przejechaniu ostrą szpilką z Victorinoxa nadal jest czarna. Naprawdę czarna i równo położona. Dokładne wykonanie, ładne gwinty i co ważne nasmarowane. Głowica jest miedziana lub mosiężna i jak przystało na nazwę pancerna. Głęboki ref a w nim diódka wielkości oka małej szprotki równo wycentrowana. Zwracam na to uwagę bo w Trustfire XP-E 23 była krzywo przyklejona i musiałem poprawiać.
No i w akcji o sufit z 1m
Tutaj porównanie do Trustfire
Tank007 po lewej
Latarka miała wadę która sama się naprawiła. Nowy włącznik sie zacinał i po wyłączeniu nadal świeciła. Po kilkunastu uderzeniach o stół działa żartuje kilkunastu włączeniach.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony środa 04 lis 2009, 16:58 przez freebike, łącznie zmieniany 2 razy.
- Calineczka
- Kontakt:
Mam ją od wczoraj ale idzie się przyzwyczaić. Do kieszeni w sam raz, napewno nie jedno wytrzyma. Jeśli sobię ją zostawie przejade ją autem (pierwsza nie będzie)
Ostatnio zmieniony środa 04 lis 2009, 21:34 przez freebike, łącznie zmieniany 1 raz.
No, właśnie wróciłem z wypadu do starego tunelu kolejowego 2,5km. Co ta mała latareczka radzi/Ma bardzo fajny promień, wyrażnie widać bliżej i dalej, bez skoków. Tak się jakoś złożyło że koledzy postanowili odkupić odmnie Tanka i Trustfire.DNF pisze:Freebike, nie szkoda powloki?
Powiedzcie mi, o co chodzi z ta "klodka" namalowana przy wlaczniku?
Da sie ta lampke postawic na dupce?
Pozdrawiam
DNF
DNF zamknięta kłódka oznacza że nie świeci, otwarta świeci. Na dupce się da.
Kurcze, spodobała mi się Powiedz jeszcze tylko, jak z długością świecenia? I czy od razu pada, czy stopniowo zmniejsza się jasność, czy jasność zmniejsza się (zauważalnie) dopiero pod koniec żywotu baterii?
Midi custom @ XM-L :: RC-G2 @ 15880 1/2/3 AA :: UF C3 @własny driver :: Tank007 E06 :: UF A10 :: UF C1 :: Solarforce Skyline 2 @ 4xAMC :: Skyline 1 :: XTAR A01
Miłem ją tylko jeden dzień więc nie mam więcej szczegułów. Mi też się podoba i zamówiłem sobie kolejną. Wtedy napiszę coś więcej.Volt pisze:Kurcze, spodobała mi się Powiedz jeszcze tylko, jak z długością świecenia? I czy od razu pada, czy stopniowo zmniejsza się jasność, czy jasność zmniejsza się (zauważalnie) dopiero pod koniec żywotu baterii?
[ Dodano: Sob Lis 21, 2009 3:17 pm ]
Doszła druga sztuka. Podczas rozładowania baterii latarka stopniowo przygasa, 703 tak samo. Zero problemów z włącznikiem jeśli chodzi o mechanike. Czasem to kręcenie denerwuje kiedy chce sie szybko zaswiecic latarke. osobiście preferuje pstryczki
- piotrek966
Hej, mam pytanko o porównanie Tank007 E07 z TANK007 TK-703. Którą polecicie z tych dwóch ? Czy to raczej prawie to samo ?
Czy Tank007 E07 nie jest jednak trochę za duża jak na latarkę do kluczy ?
Czy Tank007 E07 nie jest jednak trochę za duża jak na latarkę do kluczy ?
Ostatnio zmieniony sobota 12 gru 2009, 14:17 przez piotrek966, łącznie zmieniany 1 raz.
- piotrek966
No to skusze się na TANK007 TK-703, jest mniejsza, a jeśli światła dają podobne ilości to się już dłużej nie zastanawiam Dzieki!
Mam jeszcze jedno pytanie, czy to ze
E07 jest zasilana tylko z standardowego aku AA , a TK-703 z AAA i 10440, nie wpłynie na jasności świecenia tej drugiej ? (będę używał tylko zwykłych akumulatorków AA/AAA )
Rozwiejcie proszę moje wątpliwości.
Mam jeszcze jedno pytanie, czy to ze
E07 jest zasilana tylko z standardowego aku AA , a TK-703 z AAA i 10440, nie wpłynie na jasności świecenia tej drugiej ? (będę używał tylko zwykłych akumulatorków AA/AAA )
Rozwiejcie proszę moje wątpliwości.