Small Sun ZY-C37 Thower za grosze
Small Sun ZY-C37 Thower za grosze
Witam,
to będzie opis na raty. Z najważniejszych rzeczy to cena, jakość jak za tą cenę i że to dobrze świeci. Wada na szybko: 18650 mieści sie ale trzeba odkręcić lekko refa lub dupke.
Latarka ma 3 tryby Hi-low-disco, zasilanie 3xAAA lub 18650. Na dx ma opis że jak Cię nie stać na V-65
Kup to
low
high
strobe
Od lewej Tank07 E07 środek Romi RC-G2 z zielonkawą diodą i SmallSun
to będzie opis na raty. Z najważniejszych rzeczy to cena, jakość jak za tą cenę i że to dobrze świeci. Wada na szybko: 18650 mieści sie ale trzeba odkręcić lekko refa lub dupke.
Latarka ma 3 tryby Hi-low-disco, zasilanie 3xAAA lub 18650. Na dx ma opis że jak Cię nie stać na V-65
Kup to
low
high
strobe
Od lewej Tank07 E07 środek Romi RC-G2 z zielonkawą diodą i SmallSun
Pytanie, co jest bezpośrednio pod MCPCB LED-a?
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Fotki cykam zwykłym kompaktem i on chyba nie ma takich ustawień a robiłem je na automacie.toms_ pisze:Wygląda jakby była pustka Jeszcze pewnie mocny tryb to "DD". Na czymś przecież trzeba oszczędzić, żeby zaproponować taką cenę.
Freebike, zdjęcia obrazujące jasność poszczególnych trybów mają różny czas naświetlania. Trochę ciężko je porównywać, nie sądzisz ?
[ Dodano: Sro Lis 04, 2009 9:45 pm ]
Reflektor z bliska jest gładki i czysty(bez paluchów, kropek itp) Gwinty trochę lepsze niż średnio. Powłokę miałem dzisiaj okazję przetestować. Spadła na ceglaną podłogę i są malutkie ślady.greg pisze:Co nie przeszkadza użyć jej jako dobrego "body" do własnej konstrukcji, jeśli wykonanie pozostałych elementów jest w miarę poprawne. freebike, jak reflektor, gwinty, powłoka wyglądają z biska?
Co do dziury pod diodą macie racje. Dopiero teraz się przypatrzyłem i słabo się postarali. Właśnie odkręcam pigułe... zrobie foty co jest w środku.
[ Dodano: Sro Lis 04, 2009 10:01 pm ]
Na sucho i wcisk
Teraz coś dla znawców. Dla mnie czarna magia
Jak widać, ta piguła to, de facto, tuleja z gwintem. Z drugiej strony medalu, miejsca jest tam na prawdę dużo. Plaster miedzi o grubości nawet 10mm powinien wejść bez problemu. Po takiej operacji, z punktu widzenia bilansu termicznego, możnaby tam umieścić nawet MC-E
Ja bym wiciął krążek z alu, wpasował, a później zalutował od dołu Alum-weldem. To, na prawdę, jest prosta, tania i bardzo zacna metoda na poprawienie grubości aluminiowych elementów odpowiedzialnych za odprowadzanie ciepła z LED-ów.
Nie no dostałem swoją sztukę. Takiego gów... jeszcze w rękach nie miałem. Driver padnięty ale nic bywa, kombinuje ok wymieniłem bo oczywiście nie standardowy to trzeba było kanapkę zrobić, odpalam chwila zgasło Wyłącznik padł dobieram sie do niego w rekach sie rozpadł. Oczywiście nie że jakiś normalny tylko nowy wynalazek. Gwinty ostre poszarpane. Reflektor i szybka zapaluchowana. Lepiej iść do kina za te pieniądze! Chyba że masz kilka godzin by ją dopieścić. A właściwie uruchomić. Mi na dzisiaj sił zabrakło.