przełączanie trybów w driverku z KAIdomain
Może lepiej z domu nie wychodź i kompa wyłącz .Calineczka pisze:...no właśnie, tak mi się wydawało, że Pawelsz ma takiego driverka i będzie wiedział dokładnie...wiedział, powiedział, niestety ja widac mam wersję zubożoną...naklikałem się dzisiaj...i nic z tego.Jakiś pech...chciałem też ruszyć driverek by Df do przodu a tu programator przestał działać, ehh...miałem jechać do mechanika auto silnik wyregulowac na kompie-komp mu padł....czy ktoś się chce ze mna na coś dzisiaj umówić? Zamieniam się w fatum czy cuś ?
p.s. nie wspomniałem...zaczęła mi znikac klawiatura w kompie, to cud że do Was piszę
Dex-ter to samo masz na DX http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.7612 i jest o wiele jaśniej napisane jak to zrobić by przełączyć się na inny tryb lub kolejną grupę.
To switch mode- ustaw latarkę w danym trybie i po upływie nie dłużej jak 2 s wyłącz a następnie włączyć i będzie włączony kolejny tryb,
To change mode group - ustaw latarkę w trybie LOW a po upływie 4-5s kiedy delikatnie mignie wyłącz ją a nastepnie włącz i zostanie przełączona do innej grupy, jeśli latarka mignie ponownie a nie wyłaczysz jej i mignie ponownie po upływie 2s zmiana trybów zostanie przerwana.
Sam zamierzam kupic ten driver, koszt to 3,6$
To switch mode- ustaw latarkę w danym trybie i po upływie nie dłużej jak 2 s wyłącz a następnie włączyć i będzie włączony kolejny tryb,
To change mode group - ustaw latarkę w trybie LOW a po upływie 4-5s kiedy delikatnie mignie wyłącz ją a nastepnie włącz i zostanie przełączona do innej grupy, jeśli latarka mignie ponownie a nie wyłaczysz jej i mignie ponownie po upływie 2s zmiana trybów zostanie przerwana.
Sam zamierzam kupic ten driver, koszt to 3,6$
Dexiuś, a może zamiast pisać wszędzie o czymkolwiek- napisz coś konkretnie od siebie- jakaś myśl, jakiś pomyśl, jakiś fajny plan ?
Licznik fajna rzecz (ten od postów) - ale może napisz coś konkretnie, a nie smutne marudzenie- co ?
To jest forum o światełkach, a nie o kadzeniu fora dla smutnych panów sa gdzie indziej
Licznik fajna rzecz (ten od postów) - ale może napisz coś konkretnie, a nie smutne marudzenie- co ?
To jest forum o światełkach, a nie o kadzeniu fora dla smutnych panów sa gdzie indziej
Cieszę się w takim razie , że jesteś "pełnoletni" masz samochód, jeździsz i liczysz to kilometry - znaczy napiszesz coś ciekawego niedługo, oprócz dodawania do wątków rzeczy nieistotnych
Pozdrowienia
ahha
mi chyba jutro stuknie jedyne 5tys km w ciągu 2lat na rowerze (na konkretnym rowerze), wiem, że to niewiele, ale cieszy mnie to- chcę z radością przebyć te brakujące 2km do następnego tysiąca km- taka drobna przyjemność (km w furce nie liczę, bo to za nudne jest)
Pozdrowienia
ahha
mi chyba jutro stuknie jedyne 5tys km w ciągu 2lat na rowerze (na konkretnym rowerze), wiem, że to niewiele, ale cieszy mnie to- chcę z radością przebyć te brakujące 2km do następnego tysiąca km- taka drobna przyjemność (km w furce nie liczę, bo to za nudne jest)
Ostatnio zmieniony środa 30 sty 2008, 22:49 przez pawelsz, łącznie zmieniany 1 raz.