No ja bym się pochwalił jak bym miał co do niej wsadzić he he, moja propozycja, jak ktoś zbuduje mi taki działający układ ja zbuduje mu gratis obudowę do tego .
Pozdrawiam .
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
A oto moja konstrukcja.
Na początek programowanie procka. Uchwyt ze złącza PCI wyciętego szlifierką kątową ze starej płyty głównej - z pozdrowieniami dla Pyry
Następnie, polutowane PCB w pigule głowicy.
Po przykręceniu LED-a.
Gotowa konstrukcja.
Ostatnio zmieniony niedziela 01 lis 2009, 01:04 przez greg, łącznie zmieniany 1 raz.
Trzeba by spytać Manekinena czy i kiedy będzie miał te większe ledy IR i mosfety. Ja mam zamiar na początek złożyć to urządzonko na czterech ledach 5mm, bo z filmiku z YT wynika że zasięg jest zadowalający.
Lennin, z tym wylaczaniem TV na calej scianie to troche nie tak. Zobacz na Naszym filmie co sie dzieje, w rzedach z TV...promienie zaczynaja sie odbijac i telewizory z powrotem sie wlaczaja.
Pozdrawiam
DNF
Ja mógłbym kilka gotowych, polutowanych sztuk PCB przygotować, jednak jest to projekt kolegi Manekinen i nie chciałbym mu wchodzić w paradę. Poza tym, kolega ma już przetestowane zródła zakupów i z pewnością znacznie szybciej upora się z tematem logistyki.