Sample
Ja juz chyba 3x zamawialem sample Cree XP-G i cisza.
Wczoraj za to do COILa wyslalem zamowienie na sample (3 x 5szt) - dzis byla szybka wymiana informacji via @ ( po tym jak napisali ze nie znalezli zadnych info o mnie w necie i mam im napisac cos o sobie i moich potrzebach). Chwile pozniej dostalem wiadomosc ze niebawem cosik powinienem dostac.
Vishay oraz maxim na razie siedza cicho.
Wczoraj za to do COILa wyslalem zamowienie na sample (3 x 5szt) - dzis byla szybka wymiana informacji via @ ( po tym jak napisali ze nie znalezli zadnych info o mnie w necie i mam im napisac cos o sobie i moich potrzebach). Chwile pozniej dostalem wiadomosc ze niebawem cosik powinienem dostac.
Vishay oraz maxim na razie siedza cicho.
Czy mail imie.nazwisko@uczen.nazwaszkoly.edu.pl ma szanse powodzenia? Niby z niego już wysyłałem zgłoszenia, ale nie dostałem odp żadnej.
Dzis Cree sie odezwalo:
[ Dodano: Czw Lis 12, 2009 12:41 ]
Dzis spotkalo mnie potrojne szczescie a raczej znalazlem 3 koperty w skrzynce na listy: 2 od COILa (w sumie 15 ceweczek - 3 rozne po 5 szt) oraz od MAXIMa - 2 szt MAX 1797EUA+
Najdziwniejsze jest w tym wszystkim to ze MAXIM nie informowal mnie na @ o zadnej wysylce sampli - poprostu przyjeli zgloszenie i wyslali
Czekam jeszcze na Cree i Vishaya (no chyba ze przesadzilem z iloscia i mi nie wysla nic)
Trzeba by cos zlutowac
[ Dodano: Sro Lis 18, 2009 16:42 ]
Dzis lekko sie zdziwilem gdy dostalem @ o tresci:
[ Dodano: Pon Lis 23, 2009 12:41 ]
Nie wiem czemu taka cisza z waszej strony ...
Dzis byl chyba mikolaj: 7 paczek UPSem przyszlo z Vishaya oraz od Cree dioda XP-G R4 1C
Thank you for your interest in Cree's industry-leading LEDs! The following Cree LED sample has shipped and should arrive shortly:
Part : XPG
Submit Date : 10/28/2009 2:41:00 PM
....
[ Dodano: Czw Lis 12, 2009 12:41 ]
Dzis spotkalo mnie potrojne szczescie a raczej znalazlem 3 koperty w skrzynce na listy: 2 od COILa (w sumie 15 ceweczek - 3 rozne po 5 szt) oraz od MAXIMa - 2 szt MAX 1797EUA+
Najdziwniejsze jest w tym wszystkim to ze MAXIM nie informowal mnie na @ o zadnej wysylce sampli - poprostu przyjeli zgloszenie i wyslali
Czekam jeszcze na Cree i Vishaya (no chyba ze przesadzilem z iloscia i mi nie wysla nic)
Trzeba by cos zlutowac
[ Dodano: Sro Lis 18, 2009 16:42 ]
Dzis lekko sie zdziwilem gdy dostalem @ o tresci:
Wyslany przez Pania Gabiele z Vishaya. Najdziwniejsze jest to z podalem im 100% prawidłowy adres i taki wlasnie maja zapisany w systemie ale do kuriera chyba zostal podany adres bez nr-u domuHalo Panie Sxxx,
jest Panski adres w porzadku? UPS chce samples dostarzyc,niestety adres nie jest poprawny.
Dziekuje i pozdrawiam
Gabriele Gxxxx
[ Dodano: Pon Lis 23, 2009 12:41 ]
Nie wiem czemu taka cisza z waszej strony ...
Dzis byl chyba mikolaj: 7 paczek UPSem przyszlo z Vishaya oraz od Cree dioda XP-G R4 1C
Wypełniłem formularz na xp-g , maila z potwierdzeniem jeszcze nie dostałem , na stronie cree wyświetliło się tylko to :
Martwi mnie tylko to :
Poczekamy zobaczymy .
Kod: Zaznacz cały
Cree XLamp® LED Sample Request
Thanks for requesting a sample Cree XLamp LED. We will send the requested sample to qualified buyers.
Be sure to return to www.cree.com/xlamp often to learn about LED updates.
Kod: Zaznacz cały
We will send the requested sample to qualified buyers.
Cóż, wydębić sampla XP-G jest aktualnie ciężko. Dość dokładnie sprawdzają firmę, na którą zamawiasz. Prywatnie nie masz nawet co marzyć o kwalifikacji
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)