Co sobie ostatnio kupiliście?
A oto mój nowy nabytek prosto z Kaidomain:
Adaptory 3xR06 -> R20 - połączenie szeregowe a więc otrzymujemy 3,6-4,5V. Wpakuje takie dwa do latarki z obi na dwa R20 (D) i wymienię żaróweczkę na mocniejszą może nawet jakiś Ksenon od Maglite 6D. Prawdę mówiąc to nie potrzebuję na razie tego do niczego innego po za zobaczeniem jak to świeci ale adaptory pewnie się w przyszłości przydadzą do czegoś ambitniejszego mam taką nadzieję, więc jak to brejdak mówi "w razie Niemca " wolę mieć je już u siebie. Dla zainteresowanych podaję wymiary 30x59 (trochę mniejsze od Panasonica 33x60), cena 2$ za sztukę.
Adaptory 3xR06 -> R20 - połączenie szeregowe a więc otrzymujemy 3,6-4,5V. Wpakuje takie dwa do latarki z obi na dwa R20 (D) i wymienię żaróweczkę na mocniejszą może nawet jakiś Ksenon od Maglite 6D. Prawdę mówiąc to nie potrzebuję na razie tego do niczego innego po za zobaczeniem jak to świeci ale adaptory pewnie się w przyszłości przydadzą do czegoś ambitniejszego mam taką nadzieję, więc jak to brejdak mówi "w razie Niemca " wolę mieć je już u siebie. Dla zainteresowanych podaję wymiary 30x59 (trochę mniejsze od Panasonica 33x60), cena 2$ za sztukę.
szczęśliwy posiadacz: Fenix LD10 (Cree XR-E Q5) + Diffuser Tip + LD20 body | Fenix E01 | TrustFire F20 (XR-E) | Bocialarka (SSC P4) | Quark Mini AA (Cree XP-G R4 neutral tint 4C/4D) | MagLite 2D | Mag 2C+ (Cree XM-L T5 4B)
Witam
Do mnie wczoraj przyszło TO:
Mini lightsaber czyli kieszonkowa wersja jednego z moich najdawniejszych hobby.
Dopiero dziś mogłem zrobić zdjęcia, bo jak tylko wyjąłem z paczki to syn mi zwędził i biegał całe popołudnie po mieszkaniu, robiąc "ciach".
Pozdrawiam
Do mnie wczoraj przyszło TO:
Mini lightsaber czyli kieszonkowa wersja jednego z moich najdawniejszych hobby.
Dopiero dziś mogłem zrobić zdjęcia, bo jak tylko wyjąłem z paczki to syn mi zwędził i biegał całe popołudnie po mieszkaniu, robiąc "ciach".
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
- Calineczka
- Kontakt:
hehe, moja Hania też tak ma-dałem Jej led lensera, breloczek, z wkręconym takim swiatłowodem i też oddac nie chciała . Ten led-Lenser o tyle fajny, że ma jakąs elektronikę w srodku, moze mrygać z dwoma częstotliwościami albo swiecic ciągłym....Pyra pisze:Dopiero dziś mogłem zrobić zdjęcia, bo jak tylko wyjąłem z paczki to syn mi zwędził i biegał całe popołudnie po mieszkaniu, robiąc "ciach".
Dzięki uprzejmości jednego z kolegów z "precla" zakup zamknął się kwotą 68 zł (z wysyłką). Dużo, ale taniej po prostu nie ma, co poradzić...
[ Dodano: Pon Paź 26, 2009 6:40 pm ]
Dziś Pan Listonosz nową zabawkę przyniósł. A już niebawem zamieszka tutaj XP-G
[ Dodano: Pon Paź 26, 2009 6:40 pm ]
Dziś Pan Listonosz nową zabawkę przyniósł. A już niebawem zamieszka tutaj XP-G
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Tak, Mark II. Wiem, że nie będzie łatwo, ale podobno nie ma takiej rzeczy, której nie da się rozłożyć na części pierwsze
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
No fakt, ...pozostaje tylko kwestia, czy po zastosowaniu odpowiednich "środków" do rozłożenia, będzie możliwe ponowne złożenie
Nie wiem jak w przypadku T100C2, ale w serii P100 głowica jest zaklejona jakimś specyfikiem, który w głębokim poważaniu ma wysokie temperatury. Zresztą lennin coś może na ten temat powiedzieć po rozbiórce Marataca AAA (tam też klej był wredny). A jak wiadomo im większy element, tym więcej zaklejonej powierzchni i więcej trzeba grzać....
Ale powodzenia !
Nie wiem jak w przypadku T100C2, ale w serii P100 głowica jest zaklejona jakimś specyfikiem, który w głębokim poważaniu ma wysokie temperatury. Zresztą lennin coś może na ten temat powiedzieć po rozbiórce Marataca AAA (tam też klej był wredny). A jak wiadomo im większy element, tym więcej zaklejonej powierzchni i więcej trzeba grzać....
Ale powodzenia !